Haberler

Şehit Astsubayın Ailesi Teröre Lanet Yağdırdı

Siirt-Şirvan karayoluna teröristler tarafından döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Astusay Kıdemli Üst Çavuş Mustafa Kömürcü'nün ailesi, teröre lanet okudu. Şehidin kendisi gibi astsubay olarak görev yapan ağabeyleri fenalaşınca, sağlık ekipleri müdahale etti.

Siirt'te dün meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan mayınlı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Mustafa Kömürcü'nün Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki evi, ziyaretçi akınına uğradı. İlçe merkezini Türk bayraklarıyla donatan vatandaşlar, teröre tepkilerini dile getirdi. Evlerinde taziyeleri kabul eden şehit astsubayın annesi Hacı Fatma Kömürcü'nün ağıtları yürek dağladı. Olayı duyar duymaz İslahiye ilçesine gelen şedidin ağabeyleri Emin ve Mesut Kömürcü, fenalık geçirdi. Şehit ailesinin evinin

yakınında bulundurulan 112 sağlık görevlileri, bayılan iki kardeşe sakinleştirici iğne yaptı.

Teröre lanet okuyan anne Hacı Fatma Kömürcü, "Teröristler kahrolsun, kör olsunlar, yiğidimi yediler" diye ağıtlar yaktı. Şehit astsubayın ablası Dilek Öztürk ise, "Benim kardeşim ölmedi, şehit oldu. Ne mutlu bize. Vatan sağolsun, Mehmetçik sağolsun" dedi.

Şehit astsubayın ağabeyi Jandarma Başçavuş Emin Öztürk ise, "Peygamber Efendimiz'e yoldaş gönderdik onu. Şehitlik en yüksek mertebe. Şehit torunuyduk, şehit ağabeyi olduk. Her zaman başımız dik, her zaman gururluyuz. Ağlayıp sızlayıp, o köpekleri sevindirmeyeceğiz. O vatan hainleri en sonunda cezalarını bulacak, ben buna inanıyorum. Bunun dışında alternatif yok. Vatan sağolsun" diye konuştu.

Siirt'ten bugün gönderilen şehit cenazesinin cumartesi günü İslahiye ilçesinde düzenlenecek törenden sonra toprağa verileceği öğrenildi.

(OÇ-ST-GS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title