Haberler

Şehit Akpınar İçin Lokma Dağıtıldı

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar için Karabük'ün Safranbolu ilçesinde lokma dağıtıldı.

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar için Karabük'ün Safranbolu ilçesinde lokma dağıtıldı.

Misak-ı Milli Meydanı'nda düzenlenen programa, şehidin babası İsmail Akpınar, dedesi Ahmet Güngör, Karabük Valisi Kemal Çeber, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer katıldı.

Vali Çeber, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit Akpınar'ı dün hak ettiği şekilde rahmeti rahmana uğurladıklarını söyledi.

Türkiye ve Karabük'te, "Karabük'ün en güzel şekliyle şehidine sahip çıktığının" konuşulduğunu ifade eden Çeber, "Tabii ki ne yapsak az. Herkes bana şunu sordu: 'Ne yapabiliriz?' Herkes bir fazla ne yapabiliriz diye uğraştı ve elden gelenin en güzelini herkes yapmaya gayret etti. Ben de dün yaşadım, hepimizin için aynı ama en çok da ailesi için yaşanabilecek evlat kaybı anlamında en büyük acı ama aynı zamanda da hepimiz için en büyük gurur. Biz dün itibarıyla Karabük'ümüzün temeline 59'uncu şehidimizi vererek, 59'uncu sağlam demiri çaktık." diye konuştu.

Şehit Akpınar'ın babası İsmail Akpınar da "Bütün milletimizden Allah razı olsun hepimize sahip çıkıyorlar. Vatanımız sağ olsun." dedi.

Programda, Safranbolu Belediyesi tarafından Akpınar ve bütün şehitler için vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Safranbolu Karabük Akpınar Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title