Haberler

Şehit Ailesinin Buruk Bayramı

Ardahan'da 4 Yıl Önce Vatani Görevini Yaparken 21 Yaşında Şehit Olan Adnan Kunt'un Annesi 52 Yaşındaki Emine Kunt, Yüreği Yanık Analardan Biri. Oğlunun Şehit Olduğu Haberini 2002 Yılında Yine Bir Bayram Sabahı Alan Kunt Ailesi, O Günden Bu Yana Artık Bayram Sevinci Yaşayamıyor.

ARDAHAN'da 4 yıl önce vatani görevini yaparken 21 yaşında şehit olan Adnan Kunt'un annesi 52 yaşındaki Emine Kunt, yüreği yanık analardan biri. Oğlunun şehit olduğu haberini 2002 yılında yine bir bayram sabahı alan Kunt Ailesi, o günden bu yana artık bayram sevinci yaşayamıyor.

Adana'nın Toros Mahallesi'nde oturan 4 çocuk annesi Emine Kunt, 2002'de Ardahan Göle İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerliğinin 9'uncu ayında trafik kazası geçiren tek oğlu Adnan Kunt'u şehit verdi. Ramazan Bayramı sabahı oğlunun şehit olduğu haberini aldıklarını belirten anne Kunt, ''Bayramlar artık bizim için hüzün dolu. 4 yıldır bayram sevinci yaşamıyoruz. Tek oğlumuzu, canımızı kaybettik'' dedi.

Şehit annesi olmaktan onur duyduğunu söyleyen Emine Kunt, evin misafir odasının bir bölümünü oğluna ait anılara ayırdı. Adnan Kunt'un saçı ve sakal kılının olduğu son kez kullandığı sabunlarının da yer aldığı özel bölümde defterler, mektuplar, fotoğraflar, kıyafetler bulunuyor. Oğlunun anılarını yaşatmaktan, misafirliğe gelenlerle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu anlatan Emine Kunt, özlemini içine sığdıramadığı günler de ise Adana Asri Şehitliği'ndeki oğlunun kabrine gidip mezar taşındaki fotoğrafıyla özlem gideriyor, dualar okuyor.

ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK

Adana Şehit Aileleri ve Malulleri Yardımlaşma Derneği'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Emine Kunt, oğlunu şehit verdikten sonra derneğe gitmeye başladığını ve faaliyetlerde görev aldığını kaydetti.

Dernek olarak, şehit ailelerini sahip oldukları haklarla ilgili bilgilendirdiklerini, ortak çalışmalar yaptıklarını, mevlit okuttuklarını ve dertleşip acılarını paylaştıklarını anlatan Emine Kunt, ''Şehitler asla ölmez. Oğlumu her zaman yanımda, bunu hissediyorum. Bazen bir kuş olup pencereye konuyor, bazen rüyama giriyor. Biz yandık, başka analar yanmasın, güller solmasın. Şehit anası olmaktan gurur duyuyorum. Dernekteki tüm şehit anaları da benim gibi düşünüyor'' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title