Haberler

Şehit Ailesini Öğrenciler Ziyaret Etti

İnebolu Anadolu Lisesi Müdürü Feridun Çakıroğlu, şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel'in ailesini ziyaret etti.

İnebolu Anadolu Lisesi Müdürü Feridun Çakıroğlu, şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel'in ailesini ziyaret etti.

Beraberinde okul öğretmenleri ve öğrencilerle şehidin Abana ilçesindeki baba evine giden Çakıroğlu, şehidin acısını paylaştıklarını söyledi.

Aileyi, gerçekleştirecekleri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına davet eden Çakıroğlu, "Şehitlerimizin emaneti olan siz değerli ailelerimizin yeri bizlerde çok farklı. Sizlerin yanında olduğumuzu hissettirmek, acınıza ortak olmak amacıyla sizleri ziyaret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de sizlerin her zaman yanındayız." dedi.

Şehidin babası Cemal Şenel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gün geçtikçe evlat hasreti yüreğimizde büyüyor. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Şu an vatan savunmasında görev alan tüm yavrularımızın Allah yardımcısı olsun. Güvenlik güçlerimizin ailelerine ve sevdiklerine kavuşması için dua ediyorum." diye konuştu.

Ziyarette, Kur'an-ı Kerim okunarak aileye, şehidin fotoğrafının yer aldığı dokuma tablo hediye edildi.

Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel, 3 Eylül 2016'da Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Zaferi İnebolu Abana Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
title