Haberler

Şehit Ailelerinden Teşekkür Belgesi

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muğla'daki şehitliklerin bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı Muğla Cumhuriyet Başsavcılılığı ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür belgesi verdi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muğla'daki şehitliklerin bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarından dolayı Muğla Cumhuriyet Başsavcılılığı ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür belgesi verdi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz başkanlığında toplantıya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu üyeleri ve Muğla Şehir Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve üyeleri katıldı. Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesinde denetimli serbestlikten yararlanan yükümlülerin 2 yıldır Muğla'daki şehitliklerin bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yürütmelerinden dolayı teşekkür etti. Akkuş, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Muğla Cumhuriyet Savcısı Tuğba Akalın, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşkın, Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü Can Özdemir, Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri Utku Çınar, Ercan Çetintaş'ı ve Kadir Tolga Aydoğan'ı teşekkür belgesi verdi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Vatanımız için canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimiz ve Gazilerimizi unutmamanın; daima hatırlamanın asli görevlerimizden olduğunu, bunu borç bildiklerini belirtti. Şehit Aileleri tarafından verilen teşekkür belgesinin kendilerini onurlandırdığını ve duygulandırdığını fakat esas teşekkür edilmesi gerekenlerin şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların emanetleri olan aileleri olduğunu söyledi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, şehitlerimizin aziz hatırasına, geride bıraktığı emanetlerine, gazilerimize sahip çıkarak devletimiz her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü Can Özdemir ise yaklaşık 2 yıldır yürüttükleri şehitliklerin bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri çalışmalarına öncülük eden Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz Muğla Büyükşehir Belediyesine, hayırsever vatandaşlara, kurum personeline ve yükümlülere teşekkür etti. Özdemir bu çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cumhuriyet Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title