Haberler

Şehit aileleri bayramda bir araya geldi

Güncelleme:

Ordu'da şehit yakınları, Kurban Bayramı dolayısıyla gemide düzenlenen programda bir araya geldi.

Ordu'da şehit yakınları, Kurban Bayramı dolayısıyla gemide düzenlenen programda bir araya geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesince düzenlenen programa, Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ve şehit yakınları katıldı.

Büyükşehir Belediyesinin işletmesindeki Şehit Temel Şimşir Gemisi'nde gerçekleştirilen programda Sonel ve Güler, şehit yakınlarının bulundukları masaları gezerek bayramlarını kutladı.

Vali Sonel, burada yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin, başlarının tacı olduğunu belirterek "Bu programda sizlerle bir arada olmak bizleri mutlu etti. Devletimizin şefkatini ve güler yüzünü her daim sizlere göstermemiz gerekiyor." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güler de şehit ailelerinin bayramını tebrik etti.

Program vesilesiyle şehit yakınlarıyla hem sohbet etme hem de taleplerini tekrar dinleme imkanı bulduklarını aktaran Güler, "Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum." diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi Başkanı Hasan Kaplan da şehit aileleriyle kaynaşma ortamı oluşturan herkese teşekkür etti.

Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalında geçen yıl gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Burçin Damcı'nın ablası Ayşegül Damcı, "insanın ruhunu okşayan güzel bir program" gerçekleştiren yetkililere teşekkür etti.

Sonel ve Güler'in çocuklara armağanlar verdiği program, şehitler için dua edilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Hilmi Güler Kurban Bayramı Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title