Haberler

Şehir Merkezinde Lpg'li Otomobilde Patlama

Balıkesir'in Edremit İlçesinde Seyir Halindeki Bir Otomobilde Bilinmeyen Bir Sebeple Patlama Meydana Geldi. Olayda Şans Eseri Ölen Yada Yaralanan Olmazken, Yanan Otomobil Kullanılmaz Hale Geldi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde seyir halindeki bir otomobilde bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, yanan otomobil kullanılmaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Postane kavşağındaki ışıklardan geçmek isteyen İbrahim Özyurt idaresindeki 10 N 7828 plakalı BMW marka LPG'li lüks otomobilde bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Otomobilin motor kısmında meydana gelen patlamayı bomba sesine benzeten vatandaşlar panik yaşadı. Kısa sürede alev topuna dönen otomobilden inerek hayatını kurtaran sürücü İbrahim Özyurt, panik içinde sağa sola koşturarak yangın söndürme tüpü aradı. Durdurduğu otomobillerde de yangın söndürme tüpü bulamayan Özyurt,

çeyredeki esnaflardan yardım istedi. Olayı haber alan itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle otomobil tamamen yanmadan söndürüldü. Motor kısmının plastik aksamı eriyerek yerlere dökülen lüks otomobil kullanılamaz hale geldi.

Patlama esnasında olay yerinden geçen bazı vatandaşlar ise alevler içindeki otomobili cep telefonları ile görüntüleme derdine düştü. Meraklı vatandaşları polis güvenlik çemberi oluşturarak engelledi. Otomobil daha sonra vatandaşlar tarafından kenara çekildi ve yol trafiğe açıldı.

(SŞ-MŞ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title