Haberler

Şehir Merkezinde Define Aradılar -Bursa'da, Kent Merkezindeki Bir Metro İstasyonunun Arkasındaki Arazide Define Arayan 4 Kişi, Mali Şube Ekipleri Tarafından Yakalandı

Bursa'da, Kent Merkezindeki Bir Metro İstasyonunun Arkasındaki Arazide Define Arayan 4 Kişi, Mali Şube Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Suçüstü Yakalandı.

Bursa'da, kent merkezindeki bir metro istasyonunun arkasındaki arazide define arayan 4 kişi, Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir ihbar üzerine kent merkezindeki bir metro istasyonunun arkasında bulunan arazide kazı yapan 4 kişiyi takip etmeye başladı.

Yaklaşık 10 gün boyunca takibi sürdüren ekipler, define bulmak için kazı yaptıkları belirtilen zanlıları suçüstü yakaladı.

Çevredekilere belediyeden izinli olarak ''su kuyusu'' açtıklarını söyledikleri öğrenilen zanlılar, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kurtuluş Savaşı zamanından kalma hazineleri bulmak için kazı yaptıkları öğrenilen zanlıların, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından yarın Adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title