Haberler

Şehir Gezileri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Ramazan ayı nedeniyle bir süre ara verilen mahalle gezileri kaldığı yerden devam ediyor.

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Ramazan ayı nedeniyle bir süre ara verilen mahalle gezileri kaldığı yerden devam ediyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından hayata geçirilen 'şehir gezileri' kaldığı yerden devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle ara verilen geziler, Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallesi sakinlerinin katılımları ile yeniden başladı. Nazilli'de yaşayan hanımların yoğun ilgi gösterdiği gezilere bu hafta Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallesi sakinleri katıldı.

Nazilli Belediyesi'ne ait araçlarla mahallelerinden alınan kadınlar, ilçede yapılan yollar, parklar, camiler, cem evi, restorasyon çalışmaları, sosyal tesisler, spor alanları, muhtarlıklar, çocuk eğitim parkları, Alzheimer merkezi, huzurevi, kadın dayanışma evi, hangarlar ve daha onlarca projeyi yerinde gördü.

Aileleri ile birlikte geziye katılan çocuklar Alzheimer Gündüz Bakım ve Danışmanlık Merkezi'ndeki hastalara moral kaynağı oldu. Yaşlıların ellerini öperek uzun uzun sohbet eden minikler geziden büyük keyif alırken, aileleri ise geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Alıcık'a teşekkür etti.

Şehir gezilerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Alıcık "Bugün Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallemizdeki hanımlarımız şehir gezilerimize katıldı. Nazillimiz dört bir taraftan büyüyor, gelişiyor. Şehir gezilerimizin amacı da bu gelişimi hanımlarımızın gelip yerinde görmeleri. Büyük bir tevazu göstererek katılımı her geçen gün arttıran başımızın tacı hanımlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haluk Alıcık Yeşilyurt Nazilli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title