Haberler

Şeffaf Xiaomi mi 8 Explorer Edition 3d Yüz Tanıma Özelliğine Sahip

Şeffaf Tasarımlı Xiaomi mi 8 Explorer Edition Şeffaf Xiaomi mi 8 Explorer Edition 3D Yüz Tanıma Özelliğine Sahip. Xiaomi 2018 yeni amiral gemisi telefonlarını duyurdu.

Şeffaf Tasarımlı Xiaomi mi 8 Explorer Edition

Şeffaf Xiaomi mi 8 Explorer Edition 3D Yüz Tanıma Özelliğine Sahip. Xiaomi 2018 yeni amiral gemisi telefonlarını duyurdu. mi 8 Özellikleri Neler? Hangi Sürümleri Var. Detaylar Burada!

Xiaomi bu yılın başlarında mi Mix 2S'i piyasaya sürmüş olsa da; gerçek 2018 amiral gemisini sekizinci yıldönümü kutlamalarına saklamış gibi görünüyor. Xiaomi mi 8'i geçen yıl ki mi 6'dan sıçrama olarak geride tutmuş.

Bugün Shenzhen'de açıklandığı gibi, yeni telefon Xiaomi mi 8; 2,699 yuan'dan (yaklaşık 420 $) başlıyor ve tanıdık gibi görünen çift taraflı bir cam tasarımla geliyor.

Dikey olarak yerleştirilmiş çift kamera benzer modülü kullanan Mix 2S'e göre en temel farklılık. Telefonda yüz tanıma ve kızıl ötesi kamera özelliklerine sahip olacak şekilde Çentikli Ekran Yapısına sahip geliyor.

Daha güçlü bir 3D yüz tarayıcı kullanan daha yüksek bir mi 8 Explorer Edition bile var.

Mi 8 Explorer Edition'daki 3D face scanner – 3 Boyutlu Yüz Tarama tıpkı iPhone X'teki TrueDepth kameraya benzer. Sadece bu özellik değil arka tarafında işlemci ve bataryasını gösteren cam bir tasarıma sahip. Bu güzel görünüm için arka parmak izi okuyucu yok; bunun yerine, bu cihaz, güç tasarrufu için basınç aktivasyonu ile desteklenen bir ekran parmak izi okuyucusunu kullanır. Bu 3,699 yuan ya da yaklaşık 580 $ kontratsız olarak fiyatlandırılır.

En son olarak 2018 Amiral Gemisi Telefonlar da olduğu gibi bu model de Qualcomm'un Snapdragon 845, 6GB Ram ve normal sürümdeki gibi 256GB depolama alanı ve 128GB'lık sürümü de var tabi. 6.21-inç  2,248 x 1,080 AMOLED ekran, 600 nit parlaklık, yüzde 86.68 bir ekran kaplama oranı var. kalan kısım telefonun alt kısmını oluşturuyor.

Xiaomi mi 8 aynı zamanda çift frekanslı GPS'yi destekleyen dünyanın ilk akıllı telefonu ünvanına da sahip oldu.

Yaygın L1 bandının üzerine yeni, daha güçlü L5 bandı kullanarak, Xiaomi navigasyon hassasiyetinin üç ila beş kat daha yüksek olduğunu iddia ediyor.

Daha önce de belirtildiği gibi, mi 8 modellerinde, 1.8 µm'lik verimi simüle etmek için; dört pikselin bire bir birleştirilmesi için piksel binlemesini kullanan 20 megapiksellik bir ön kamera ile birlikte; büyük 1,4um piksele sahip çift 12 megapiksel ana kameraları var.

Bunlar, Xiaomi'nin AI özellikli stüdyo aydınlatmasıyla – iPhone X'de sunulanlar gibi – ve daha güzel portreler için en son güzelleştirme yazılımı ile geliştirildi.

Son olarak Bütçe Dostu mi 8 SE Modeli de var.

Bu Qualcomm'un yeni Snapdragon 710 yonga seti tarafından desteklenen ilk cihaz olacak. Daha iyi pil ömrü için tasarlanmış, bu yüzden 3.120 mAh'lik bataryanın AI özellikleri kullanılırken bile yeterli olacağını söyleyebiliriz.

Arka tarafında 12MP / 5MP çift kamera ve diğer tarafında 20 megapiksel bir selfie kamerası var. Bu model 1,799 yuan veya yaklaşık 280 $ ile başlar.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Cep Telefonu Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title