Haberler

Seferovic, Tuğçe Albayrak İçin Hazırladığı Tişörtü Gösterdi

Güncelleme:

Frankfurt'ta forma giyen Boşnak futbolcu Seferovic, gol attıktan sonra Sırp gençlerin saldırısı sonrasında hayatını kaybeden Tuğçe için hazırladığı tişörtü gösterdi.

Bundesliga'nın 13. haftasında Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund'u 2-0 mağlup etti. Frankfurt'un gollerini 5. dakikada Alexander Meier ve 78. dakikada Haris Seferovic kaydetti. Frankfurt'un 78. dakikadaki golünün sahibi olan Seferovic'in golden sonraki hareketi büyük beğeni topladı.

TUĞÇE İÇİN TİŞÖRT YAPTI

Seferovic, attığı golden sonra Almanya'nın Offenbach kentinde Sırp gençlerin saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Tuğçe Albayrak için formasının altında bulunan tişörte "Tuğçe = Medeni cesaret, melek, cesaret, saygı" yazdı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Eintracht Frankfurt Haris Seferovic Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

ATİLLA:

CİDDEN HELAL OLSUN BÖYLE İNSANLAR BİZİM BİRBİRİMİZE NE KADAR YAKIN OLDUĞUMUZU VE OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ HATIRLATIYOR.

21
0
yanıtYanıtla
Şırnaklı Kürt:

helal olsun bu boşnak kardeşime adamsın bu gibi olaylara karşı birbirimizi savunmalıyız işte buuuuuu be vallahi çok sevindim bu davranışından dolayı boşnakları bir kat daha sevdim Aliya İzzetbegoviç gibileri lazım bize selametle. . .

4
1
yanıtYanıtla
Osmanlı:

helallll

4
1
yanıtYanıtla
aedat:

bu tuğçe olayı neydi yaaw biri anlatsın kimle kiml kavga ediyor

0
4
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Helal sana Seferoviç, Allah razı olsun.

2
1
yanıtYanıtla
Popo herifMobil-IOS:

Cesareti 2 kere yazmışsın

2
0
yanıtYanıtla
sunday:

tesekkurler guzel kardes yaptigin guzel davranis icin, bizim futbolcular utanin isiniz gucunuz akliniz karida kizda, barda gosteriste, su turk futbolcular gercekten insanligini kaybetmis

1
0
yanıtYanıtla
efsanMobil-ANDROID:

helal olsun

1
0
yanıtYanıtla
Murat:

Icerde canini alir bir Türk umarim!

0
0
yanıtYanıtla
helal olsunmobilWeb@haberler.com:

Bizim ulkede bir sirp taraftar oldu Sirplar ayaga kalkti peki Tugceyi kac kisi duydu Tugce cesaretin ornegi oldu mekani cennet olsun ama bizden insanlara bu kadar sirtimizi donmemeliyiz netice olarak en buyuk aile Turklugumuz daha sonra boylar vs gelir.Bunu unuttukca dibi boyluyoruz bence.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title