Haberler

Seferleri İptal Edilen Yolcular Otel Kapma Yarışına Girdi

Güncelleme:

*yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda iç ve dış hat seferleri iptal olunca yolcular geceyi otelde geçirmek için Türk Hava Yolları Hotel Desk önüne akın etti.

*yoğun kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı'nda çok sayıda iç ve dış hat seferleri iptal olunca yolcular geceyi otelde geçirmek için Türk Hava Yolları Hotel Desk önüne akın etti.

Haber-Kamera: Enver ALAS-İstanbul DHA

Yoğun kar yağışı nedeniyle uçak seferlerin iptal edilmesinin ardından THY Hotel Desk önüne gelen yolcular adeta otel kapma yarışına girince izdiham yaşandı. Uçuşları iptal edilen ve otellere yerleştirilemeyen bazı dış hat yolcuları görevlilere tepki gösterdi. Hamburg'a gitmek için Samsun'dan sabah saatlerinde İstanbul'a gelen ve uçuşunun iptal olduğunu öğrenen Semra İnal adlı yolcu, 'otelde kalabilmek için iki buçuk saattir burada bekliyoruz. Ancak hala bir gelişme yok. Burada şuan bu kadar insan otel kapmak için uğraşıyor" diyerek tepkisini dile getirdi. İbrahim İnal isimli yolcu ise tepkisini şöyle dile getirdi: 'sabah 9 buçuktan beri buradayız. Maalesef hava şartlarından dolayı uçamıyoruz. Bize burada otel gösteren yok, ilgisizlikten şikayetçiyiz. Otel sıkıntısı var. En azından kalacak yer istiyoruz"

YOLCULAR ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI

Bir yolcunun kameralara 'Yabancılar otellere gönderiliyor Türkler ise mağdur ediliyor" şeklindeki iddiasına bir başka yolcu karşı çıkanca tartışma çıktı. Tartışma araya giren diğer yolcuların sayesinde büyümeden yatıştırıldı.

Öte yandan THY yetkilileri uçuşları iptal edilen yolculara yiyecek ve içecek ikramı yaparken izdiham yaşandı. Ailesiyle birlikte Almanya'ya uçamayan minik Berfin'in de sandviç almak için kalabalığın arasındaki mücadelesi kameralara yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title