Haberler

Seferihisar'da Vatandaşlar Sokağa Döküldü

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde, iki grup arasında çıkan kavga sonrası 9 kişi gözaltına alındı. Kavga edenlerin bölücü sözler söylediği iddiası üzerine gözaltına alınan kişilerin bulunduğu karakol önünde toplanan kalabalık, terör örgütü aleyhinde gösteri yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Asil Nadir Lisesi önünde bir öğrenciyle akrabası, kendilerine hakaret edildiği iddiası ile bazı kişilerle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine olaya öğrencinin akrabaları da karıştı. Öğrenci yakınlarının bölücü sözler söylediği iddiası nedeyle çevredeki bazı kişiler de tepki göstererek kavgaya karıştı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kavgaya karıştıkları belirtilen 2'si öğrenci, 9 kişiyi gözaltına aldı. Kavga ile ilgili yayılan söylentiler üzerine, karakol önünde çok sayıda kişi toplandı. Terör örgütü aleyhinde gösteri yapan ve İstiklal Marşı'nı okuyan kalabalık, İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ve Belediye Başkanı Hamit Nişancı'nın uyarıları neticesinde bir süre sonra dağıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

(AP-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title