Haberler

Sedat Peker, Nakşibendi Tarikatı'nı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Son dönemlerde MHP'ye yönelik eleştirileri ile gündeme gelen Sedat Peker, bu kez Nakşibendi Tarikatı tekkesini ziyaret ederek cübbe giydi.

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'a giderek Şeyh Nazım Kıbrısi ve Rauf Denktaş'ın mezarını ziyaret etmesiyle gündeme gelen ünlü kabadayı Sedat Peker, bu kez Nakşibendi Tarikatı tekkesini ziyaret etti.

"TÜM DÜNYA BENİM OLSA..."

Peker'in ziyaret sırasında yeşil cübbe giydiği ve çok huzur dolu olduğunu söylediği öğrenildi. Peker'in ziyareti ile ilgili kısa videolar (vine) Twitter'dan paylaşıldı. Videoda Peker'in "Tüm dünya benim olsa bu kadar huzur içinde olmazdım" dediği görülüyor.

Ergenekon davası sanıklarından olan Sedat Peker, İstanbul 21. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 10 Mart 2014'te tahliye edilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Rauf Denktaş Sedat Peker Kıbrıs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500

Yorumlar (138)

BİRİSİ:

KOCA REİSE HERŞEY YAKIŞIR ZAMANINDA KELLE KOLKTUKTA BU MEMLEKET İÇİN MÜCADELE VERMİŞ İNSANLARA BİRAZ SAYGINIZ OLSUN

27
43
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Artık kabadayı olmak için bile tarikat üyesi olmak şart. Heralde yeni usul; DİNDAR KABADAYI. Zaten başımızdan belli.

24
44
yanıtYanıtla
kürt yüreği varmı sende:

bu adam kim yaw ne yapmış ki bir kürt gibi yüreği varmıki mafyalığa soyunuyor

19
40
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Çok yazık memlekette böyle gayri meşru hayat yaşayanları bir nimetlermiş gibi haber yapıyolar yazıklar olsun memlekette meşru olanlar değil gayri meşru olanlar prim yapıyor.

48
6
yanıtYanıtla
Zaza 23 PalùmobilWeb@haberler.com:

Bu odun da kendine sdamdan sayiyur

29
21
yanıtYanıtla
66 yzgtMobil-IOS:

Artıstin birisi Aldığı Rolü oynamaya başladı ,,belli bu Rolü ona kimlerin verdiği

26
21
yanıtYanıtla
TÜRKmobilWeb@haberler.com:

sokak serserisini neden haber yapıyorsunuz türklük için ne yapmış bu arap yalakası etnikçi sentezci atatürk düşmanı

19
25
yanıtYanıtla
takiyye:

Gittiysen gittin de neden davul zurna ile ilan ediyorsun ?

37
5
yanıtYanıtla
hamdi:

reis buyuksun seni sevmeyenlerin kimlikleri beli

20
21
yanıtYanıtla
BOZOKLU:

Seviyorum be bu adamı

21
18
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title