Haberler

Sedaş Paneline Üniversitede Büyük İlgi

Güncelleme:

SEDAŞ, üniversitelerle iş birliği içerisinde sürdürdüğü ve bu yıl ikincisini hayata geçirdiği ve son başvuru tarihi 31 Mart 2017 olan ''Ödüllü Proje Fikri Yarışması'' kapsamında Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

SEDAŞ, "Projesi İyi Olan Kazansın" sloganıyla başlattığı, "Toplum İçin Yeni Teknolojiler" temasıyla sürdürülebilir olmasını sağladığı "Proje Fikri Yarışması" kapsamında; SCADA Projesi, OSOS Projesi ve SAP WFM Projesi, GİS entegrasyonu ve elektrik dağıtım sektöründe yeni teknolojilerden, insan kaynakları bakış açısıyla öğrencilerin gelecekte istihdama yönelik atacakları adımlar sırasında dikkat edecekleri püf noktalarına kadar geniş bir yelpazede bilgilendirmek üzere 08 Mart Çarşamba günü saat 14:00'de, Sakarya Üniversitesi öğrencileriyle SAÜ kongre merkezinde düzenlenen etkinlikte Mühendislik fakültesi öğrencileri ve akademisyenler ile bir araya geldi.

SEDAŞ yöneticilerinin şirketin deneyimli olduğu dağıtım sektörüne ait uzman görüşleri ve uygulamaları, özelleşme sonrası hayata geçirilen yatırım ve teknolojik projelerini aktardığı panel, öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Soru ve yorumlarla daha da zenginleşen panelde, Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin SEDAŞ'ı, Akkök Holding ve Cez Group'u daha yakından tanımaları için de fırsat yarattı. SEDAŞ'ta kariyer planlayan öğrenciler, yöneticiler tarafından ayrıca bilgilendirildi.

8 Mart Kadınlar Günü Kutlandı

SAÜ kongre merkezinde IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), Robot Kulübü ve SEDAŞ tarafından organize edilen etkinliğe, SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Orhan Torkul, SAÜ Mühendislik Fakültesi Doç.Dr. Dekan Yardımcısı Yılmaz Uyaroğlu, SAÜ Elk.Elektr.Müh. Fakültesi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ertan Yanıkoğlu, SAÜ Mühendislik Fakültesi Prof.Dr. Ayhan Özdemir, SAÜ Mühendislik Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Küçüker, SEDAŞ Şebeke Yönetimi Grup Müdürü Gökmen Hasançebi, SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Hande Atalay, SEDAŞ İş Geliştirme Müdürü Hasan Çelik, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEDAŞ Acil Hizmet Sorumlusu Murat Özdil ve SEDAŞ Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle SEDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Hande Atalay'a IEEE öğrenci kulübü yöneticisi Sündüs Betül Uzar ve öğrenci kulüpleri tarafından çiçek hediye edilerek tüm kadınların bu anlamlı günü kutlandı.

Elektrik dağıtım sektöründe faaliyet alanını kapsayan 4 İlde yer alan Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) öğrencilerinin geleceklerine katkıda bulunmak amacıyla başlattığı projenin başvurusunun SEDAŞ web sayfasından yapılabileceği ve son başvuru tarihinin 31 Mart 2017 olduğu www.sedas.com web sayfasından başvuru yapıldığı öğrencilerle paylaşıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title