Haberler

Sedaş, Kartepe Mahalle ve Köy Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ), Kartepe'nin mahalle ve köy muhtarları ile işbirliği, koordinasyon, bilgilendirme ve etkin iletişim sağlanması amacıyla Arslan Bey de Fezviye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda bir...

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ), Kartepe'nin mahalle ve köy muhtarları ile işbirliği, koordinasyon, bilgilendirme ve etkin iletişim sağlanması amacıyla Arslan Bey de Fezviye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda bir araya geldi.

Kocaeli Valiliği'nin organizasyonuna, Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, Kartepe

Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kartepe Merkez ve Köy Muhtarları ile SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve SEDAŞ yöneticileri katıldı.

Arslan Bey Fezviye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kartepe İlçesi mahalle ve köy muhtarları katılırken, Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıcaslan'ın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, muhtarların soruları ve isteklerinin tek tek dinleneceği ve sonunda SEDAŞ'ın Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan tarafından sorulara yanıt verileceği belirtildi.

En fazla soru sorulan konunun aydınlatma olduğu toplantıda, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Kocaeli'de mahalle muhtarlıklarıyla birlikte yapılan çalışmanın Kartepe de uygulanmaya başlanacağını belirterek, bölgenin genişliği ve mahallelerin yüz ölçümünün de dikkate alınarak ek ekiplerle Ramazan ayından önce çalışmaların yoğunlaştırılacağını belirtti. Ayrıca Yunus Bekircan aydınlatma yönetmeliği gereği, belediyelerin park ve bahçelere ait abonelikleri oluşturması gerektiğini söyledi.

Yunus Bekircan, "Müşterilerimize ve bu bölgede yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet için görev yapıyoruz, muhtarlarımız gerektiğinde beni de 24 saat arayabilirler" diyerek telefon numarasını da verdi.

Milletvekili Zeki Aygün de, "Toplantıları yaparken katılımcıların aklın sesine kulak vermelerini istiyorum, zira duygularımızın sesine kulak verdiğimizde sağlıklı bir iletişim kurulamadığı ortaya çıkıyor, önce şucu bucu olarak değil de birbirimize değer veren ve sevgiyle muhabbetle birbirine bakan ve hizmeti hedefleyen bir yaklaşımla bir araya gelmemiz iletişimde büyük önem taşıyor" dedi.

Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan ise toplantılardan alınan verim ve gösterdikleri ilgi nedeniyle Muhtarlara ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirtti.

SEDAŞ Yöneticileri de toplantıya katılan muhtarlara ayrı ayrı teşekkür ederken, misafirler toplantı bitiminde Fezviye Tezcan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul yöneticilerinin Lisenin bahçesinde düzenlediği meyva kokteyline katıldılar.

(UU)

05.07.2012 17: 58: 56

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Kartepe Sedaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title