Haberler

Sedaş'ın "Proje Fikri Yarışması'2018" Başladı

23 Mart 2018 tarihine kadar 3. Ve 4. Sınıf üniversite öğrencilerinden www.sedas.com web sitesindeki "Proje Fikri Yarışması" alanından başvurular alınacak.

23 Mart 2018 tarihine kadar 3. Ve 4. Sınıf üniversite öğrencilerinden www.sedas.com web sitesindeki "Proje Fikri Yarışması" alanından başvurular alınacak. SEDAŞ'ın Geleneksel 3.Proje Fikri Yarışmasında "Projesi İyi Olan Kazansın" Sloganı 2018 yılında da hayat bulacak. SEDAŞ Beş Üniversite'nin temsilcileri ile yarışma takvimini birlikte açıkladı.

SEDAŞ INOVASYON İÇİN BEŞ ÜNİVERSİTE İLE BİRLİKTE

SEDAŞ elektrik dağıtım bölgesini kapsayan 4 ildeki beş üniversite ile işbirliği içinde sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirdiği, sürdürülebilir ve yenilikçi olmasını hedeflediği proje fikri yarışmasının üçüncüsüne akademisyenler ile birlikte start verdi. Yarışma Onur Kurulunda SEDAŞ icra Başkanı ile Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Kocaeli Üniversitesi (KOÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ), Düzce Üniversitesi (DÜ) ve Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) rektörleri yer aldı.

BAŞVURU REHBERİ ONAYLANDI

SEDAŞ yetkilileri ve Üniversitelerden proje açılış toplantısına katılan yürütme kurulunda görevli tüm akademisyenler, proje fikri yarışmasının üçüncüsünü başlatırken, öğrencilerin çok değerli ve orijinal fikirlerle yarışmaya katılımlarını beklediklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title