Haberler

Kars'ta 3 Gün Önce Kaybolan Küçük Sedanur'la İlgili Dikkat Çeken İddia: Kaçırıldı

Güncelleme:

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolan Sedanur Güzel'i arama çalışmaları sürerken, görgü tanığı bir komşu, jandarmaya verdiği ifadede küçük kızın kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü.

3 gün önce evinden meyve toplamak üzere çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Sedanur Güzel'in Kağızman yolu üzerinde zorla bir arabaya bindirildiği iddia edildi.

KOMŞULARI, KÜÇÜK KIZIN KAÇIRILDIĞINI İDDİA ETTİ

Jandarma, AFAD, 2 komando timi, jandarma iz bulma köpeği, UMKE, köy güvenlik koruyucuları ve köylülerin de katıldığı arama çalışmalarında geçen 3 günde herhangi bir sonuç alınmazken, Makbule Aydın isimli kadın Sedanur Güzel'i ilk kaybolduğu gün gördüğünü ve onun bir eskici arabasına zorla bindirilerek uzaklaştığını ileri sürdü.

"BİR TANE KIZ ÇOCUĞU 'ANNE' DİYE AĞLIYORDU"

Jandarma karakoluna giderek olayı anlattığını ifade eden Makbule Aydın, "Saat 12.00-12.30 arasıydı bir bağırtı sesi duydum. Bir tane kız çocuğu 'anne' diye ağlıyordu. Nefes nefeseydi ama bende çocuklarla ilgileniyordum o ara çocuğuma bu senin gibi kardeşlerini dövüyor, dedim. O yüzden bağırıyor sandım. Zaten saat 17.00 gibi de annesi geldi. Benim çocuğum yok dedi. Gördünüz mü onu arıyoruz. Bende gidip karakola ifade verdim" dedi.

"KIZ ÇOCUĞUNUN KAFASINA BASTIRIYORDU"

Arabada kız çocuğunun ağladığını ve birisinin de araçta ağlayan kızın başına eliyle bastığını iddia eden Aydın, "Aracın içinde demir vardı. Aracın kasasında 17 yaşlarında mavi gömlekli birisi vardı. Kız çocuğunun kafasına bastırıyordu. Kalkmasını engelliyordu. Kız bağırıyordu" diye konuştu.

Öte yandan 3 gündür yapılan tüm aramalara rağmen Sudenur Güzel, bulunamadı. Bugün Paslı köyüne jandarma olay yeri inceleme ekipleri de geldi. Aramalar bugün sonlandırıldı. Aramalara yarın da devam edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Kağızman Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title