Haberler

Seda Sayan ve Mustafa Topaloğlu'ndan "Milli İrade Nöbeti"ne Destek

Güncelleme:

Darbeye karşı vatandaşlar bugün de meydanları doldurdu. Taksim'de toplanan demokrasi sevdalılarına Mustafa Topaloğlu sahneye çıkarak, Seda Sayan da video ile desteğini gösterdi.

Darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı ve Başbakan başta olmak üzere üst düzey yetkililer, darbe tehlikesinin henüz geçmediğini bunun için vatandaşların meydanları doldurması gerektiğini söyledi.

MEYDANLAR TIKLIM TIKLIM DOLDU

Yetkililerin uyarılarını dikkate alan vatandaşlar darbeye karşı birçok ilde darbeye karşı "Milli İrade" nöbeti tutmaya başladı. Yurdun dört bir yanında meydanlar demokrasi sevdalısı vatandaşlarla tıklım tıklım doldu.

SEDA SAYAN VE MUSTAFA TOPALOĞLU'NDAN DEMOKRASİYE DESTEK

Vatandaşların bu coşkusuna ünlüler de destek verdi. Taksim'de toplanan vatdandaşlara Mustafa Topaloğlu ve Seda Sayan da katıldı

VİDEO KONFERANSLA BAĞLANDI

Video ile meydandakilere mesaj veren meydana bağlanan Seda Sayan, "Şerefsizce kurgulanan ve ana kuzularını haysiyetsizce kullanarak kendi halkının üzerine darbe uygulamaya kalkanları, Başkumandan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın çağrısıyla meydanları terk etmedik ve asla terk etmeyeceğiz!" dedi.

TOPALOĞLU SAHNEYE ÇIKTI

Mustafa Topaloğlu ise Taksim'de kurulan sahneye çıkıp meydandakilere seslendi. Darbeye karşı demokrasi sevdalılarıyla birlikte olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Topaloğlu Seda Sayan Taksim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title