Haberler

Seda Sayan, Kasetle Şantaj İddiasını Yalanladı

Güncelleme:

Can Tanrıyar'ın, kendisine kasetle şantaj yaptığı iddialarına Seda Sayan'dan sert bir tepki geldi.

Petek Dinçöz'le Can Tanrıyar arasında aylar önce duran sular, bu sabah Petek Dinçöz'ün eski eşini hedef alan savcılık başvurusuyla yeniden bulandı.

Tanrıyar aylar önce bu konuyu kapatırken, Petek Dinçöz de bir sevgilisi olduğunu, evlenmeyi planladığını açıklamıştı ve herkes olay kapandı zannetmişti. Ancak Petek Dinçöz, Ankara'da açtığı ve herkesin kapandığı bir başvuruyu İstanbul'a taşıdı.

Dün Can Tanrıyar'a gönderilen ve Tanrıyar'ın şantajcı olarak suçlandığı ifadede, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının da adı geçiyor.

'CAN TANRIYAR'DA ÜNLÜ İSİMLERİN KASETLERİ VAR' İDDİASI

Seda Sayan, Gülben Ergen, Hadise, Gülşen ve Yıldız Tilbe'ye ve birçok işadamına çeşitli şekillerde şantaj yapıldığını ve konuyla ilgili kasetlerin Tanrıyar'ın kasalarında olduğu iddia edildi.

SEDA SAYAN'DAN SERT TEPKİ

Bu savcılık başvurusu sonrası, yıllardır Türkiye'nin en güvenilir sanatçısı unvanını elinde tutan Seda Sayan'dan açıklama geldi.

İşte Seda Sayan'ın basın açıklaması:

"Basın Açıklaması

Türkiye'nin en güvenilen sanatçısı olmak değil de bu güveni uzun yıllar muhafaza edebilmekse başarı müvekkilim Seda Sayan bu hakedilmiş başarıyı her daim onu seven, ona inanan ve yanında olan sevenlerine borçlu olduğunun bilincinde olan bir kimsedir.

Bir evlilik yaşamış, sonra yollarını ayırdıklarını ilan etmiş bir çiftin kendi şahsi kavgalarını müvekkilim üzerinden yürütmemeleri gerekmektedir. Kaldı ki Can Tanrıyar'ın müvekkilime yönelik bir şantaj yada tehdidi hiçbir zaman olmamıştır.

Müvekkilimin isminin bu tür çirkin polemiklerin içinde geçirilmemesi bakımından özen ve hassasiyetinizi önemle rica ediyoruz.

Seda Sayan

Vekili

Avukat Şeyda Yıldırım"

Petek Dinçöz'ün şantaja uğradığını iddia ettiği diğer isimlerin ise ne diyeceği merak konusu oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title