Haberler

Seda Sayan'dan Büyük Yardım!

Seda Sayan 47 Yıllık Tiyatro Yaşamına Rağmen, Geçim Sıkıntısı Çeken Tiyatro Sanatçısı Baykal Kent'in Emekli Olabilmesi İçin Gereken Parayı Ödeme Sözü Verdi.

SEDA SAYAN 47 YILLIK TİYATRO YAŞAMINA RAĞMEN, GEÇİM SIKINTISI ÇEKEN TİYATRO SANATÇISI BAYKAL KENT'İN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN GEREKEN PARAYI ÖDEME SÖZÜ VERDİ.

Sabahların Sultanı adlı programa telefonla katılan söz yazarı Mehmet Yüzüak, Baykal Kent'in içinde bulunduğu zor durumu anlatarak, Sayan'dan sanatçıya yardım etmesini istedi.

Seda Sayan da Baykal Kent'in emekli olabilmesi için gerekli 5 bin YTL'yi karşılama sözü verdi.

Bu sevindirici haberi alan Baykal Kent, telefonla yayına bağlanarak Seda Sayan'a teşekkür etti.

63 yaşında ama sağlıklı olduğunu belirten Baykal, gözyaşları içinde iş bulamamaktan yakındı. Baykal şunları söyledi: 'Binlerce dizi yapılıyor ama ben rol bulamıyorum. Oysa ölene kadar sahnelerde olmak istiyorum. 47 yılımı bu mesleğe verdim. Takım elbisemi giyip, kapı kapı iş arıyorum ama bulamıyorum. Bir evim bile yok, ablamın yanında yaşıyorum. Seda Sayan, Allah seni başımızdan eksik etmesin. Sana binlerce kez teşekkür ediyorum.'

Seda Sayan gerekli parayı vermekle kalmayacağını, Baykal'ın bir an evvel emekli olabilmesi için gereken herşeyi yapacağını söyledi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title