Haberler

Seda Sayan, Canlı Yayında Kadınların Başörtülerini Açtırdığı İddialara Instagram'dan Cevap Verdi

Güncelleme:

Yıllar önce yanında çalışan Mülayim'i cuma namazına gittiği için işten kovduğu ve yardım istemek için gelen kadınların başörtülerini açtırdığı iddia edilen Seda Sayan, arşivdeki eski fotoğraflarını çıkararak kendini savundu.

'Mülayim' olarak tanınan Cengiz Çimen, cuma namazına gittiği için işinden kovduğu ve stüdyosuna yardım istemek için gelen kadınların başörtülerini açtırdığı suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Seda Sayan, arşivdeki fotoğraflarını çıkartarak kendini savundu.

"KADINLARI BAŞÖRTÜLERİNİ AÇTIRDI"

Kamuoyunda 'Mülayim' olarak tanınan Cengiz Çimen, Seda Sayan'ın sabah programında yardımcılığını yaparken cuma namazına gittiği için işinden kovulduğunu iddia etti. Seda Sayan, bunun üzerine şimdi de bir takipçisinin, 'stüdyosuna yardım istemek için gelen kadınların başörtülerini açtırdığı' iddiasıyla gündeme geldi.

Seda Sayan, Canlı Yayında Kadınların Başörtülerini Açtırdığı İddialara Instagram'dan Cevap Verdi

"SEDA SAYAN SÖYLEDİ, ONUN AĞZINDAN DUYDUK DİYEBİLİR MİSİN?"

İddialara sosyal medya hesabından sert bir dille yanıt veren ünlü şarkıcı, bu sefer de arşivleri açtı. Seda Sayan hakkında ortaya atılan bu iddiaya da sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından, "Bunu direkt Seda Sayan bize söyledi onun ağından duyduk diyebilir misin? Allah'tan korkmadan merak ediyorum yaz şimdi bekliyorum" diyerek tepki gösterdi.

Seda Sayan, Canlı Yayında Kadınların Başörtülerini Açtırdığı İddialara Instagram'dan Cevap Verdi

"HALK BİLİYOR FAZLA SÖZE GEREK YOK"

Takipçi Sayan'ın sorusuna, "Kaç yaşında kadınlar bana sandalye verecekler diye saçlarını açtılar. Benim için travma oldu. Sizden mi çalıştığınız televizyondan mı siz açıklayacaksınız" dedi. Seda Sayan, bugün de sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşarak, "Bu fotoğraf çok şeyi anlatıyor. Benim herkese her kesime saygımı halk biliyor ama yinede görün istedim. Fazla söze gerek yok" dedi.

Seda Sayan, Canlı Yayında Kadınların Başörtülerini Açtırdığı İddialara Instagram'dan Cevap Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500

Yorumlar (33)

ercan:

sedanın ne programlarını ne şarkılarını nede kendini sevmiyoruz

30
3
yanıtYanıtla
Kardan Adam:

sedanın gittigi yol,,uçurumlarla dolu,,yaşını başını almış,,ancak haalaa aklını başına almamış.

22
2
yanıtYanıtla
TELESKOPLU:

DÜÜÜÜR BÜÜÜÜN LÜÜÜÜÜÜ . Saklanma kardan adam . Erirsin sonra

yanıt1
yanıt4
ADNZ YZNK:

SEN GİT BİRAZ İLİM BİLİM FİLİM İRFAN OKU DÜMBÜK SAHTEKARI

yanıt0
yanıt1
Oooooo:

Halk senin ne mal oldugunu gayet iyi biliyor insanlari ekmegini eden bir turlu doymayan

13
10
yanıtYanıtla
Ben:

Baba annem yaşına gelmiş hala orasını burasını açıyor günah be otur artık biraz da diğer dünya için bişey yap paraya doymuyorsun

17
4
yanıtYanıtla
Seren can:

Çirkef seda 2 türbanlı karı foto yayın yaptın diye haklımı oldun şimdi niye sen haklı oluyorsun da bu adam haksız oluyor

16
4
yanıtYanıtla
HASAN:

MÜLAYİM; YAKIN ARKADAŞIMDAN DUYDUĞUM KADARIYLA ALLAH YOLUNDA GİDEN ON NUMARALI BİR İNSANDIR. (BU HABERİN GERÇEKLİĞİNE İNANIRIM. )

15
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Seda sayan artık yaşlandıkça kafayı yemeye başladı

13
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sanada güven kalmadi sende yalan konusuyorsun

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title