Haberler

Seda Sayan Canlı Yayına 'Eline Damar Yolu Takarak' Çıktı

Güncelleme:

Ünlü sunucu, canlı yayınlanan 'Evleneceksen Gel' programına elinde damar yolu takılı olarak çıktı. Sayan, geçtiğimiz günlerde gece yarısı evinde rahatsızlanmıştı.

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde evinde yüksek ateş, titreme ve baş ağrısı şikayetleri ile rahatsızlanmıştı. Eve gelen özel sağlık ekibi Seda Sayan'ı acilen buz torbaları, serum ve ilaçlarla tedavi altına almıştı.

CANLI YAYINA DAMAR YOLU İLE ÇIKTI

Sayan bugün de canlı yayınlanan Evleneceksen Gel programına elinde damar yolu takılı olarak çıktı. Sayan'ın bu hareketi sosyal medyada reyting çabaları olarak yorumlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seda Sayan Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (9)

döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Paranın yüzü sıcaktır damarda çatlasa programa iştirak eder

38
3
yanıtYanıtla
*Degirmen*mobilWeb@haberler.com:

Aman bisey olmaz uyuza

34
2
yanıtYanıtla
jeyjeyMobil-ANDROID:

Reklam kokan harteketler. seda artik birak yeter

24
1
yanıtYanıtla
KayserilimobilWeb@haberler.com:

Hiç de değil Seda abla ne yapsa show diyorsunuz hasta hasta yayını aksatmamak için mecbur kalıp çıkmış herşeyi kendinize göre yormayın süpersin Seda ablacım acil şifalar

6
18
yanıtYanıtla
MERAK ETMEYİN BAŞKANLIK SİSTEMİ GELECEKmobilWeb@haberler.com:

Şov tivi şov seda. Hastanede yatarken resmini gördük sanki ruj reklamında oynayan bayan gibi

14
5
yanıtYanıtla
rixoMobil-ANDROID:

cöpluk

15
2
yanıtYanıtla
YürekmobilWeb@haberler.com:

Bu kadindan biktik

9
5
yanıtYanıtla
SANSAR Mobil-ANDROID:

öööööğ

2
2
yanıtYanıtla
sewinçmobilWeb@haberler.com:

Artık anlayın arkadaslar internet telewzynu bitirdi...reklam alamıyor kanallar..tv de bişey yok artık..ben ki inanın hayatımda izlemezdim canım sıkılıyo izliyorum napim

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title