Haberler

Seda Sayan: Bana Teşekkür Edeceklerine Hakaret Ediyorlar

Güncelleme:

İki eşini öldüren Sefer Çalınak'ı programına konuk ettiği için tepki çeken Seda Sayan, "Bana teşekkür edeceklerine hakaret ediyorlar, ben adamı deşifre ettim." dedi.

İki eşini öldüren Sefer Çalınak’ı programına konuk ettiği için tepki çeken Seda Sayan, canlı yayında eleştirilere cevap verdi. "Bana teşekkür edeceklerine hakaret ediyorlar, ben adamı deşifre ettim." diyen Sayan, programda kendisini savundu. Sosyal medyada programa yönelik sert eleştirilerden sonra ise programın sponsoru anlaşmayı iptal etti.

"HADİ DÖNÜN DE KENDİNİZE BAKIN"

Eleştirilerin ardından canlı yayında açıklama yapan Seda Sayan şunları söyledi:

""Ben bana yapılan kötülüğü hiç unutmadım, bunu söylemek istedim. Böyle salak bir kampanya başlattılar. Benim annem de çok ezilmiştir. Bunları hiç utanmadan yıllarca anlattım. Siz kimi eleştiriyorsunuz ya dönün de bir kendinize bakın karşınızda Seda Sayan var. Ben kendi kendime olmuyorum. Türkiye’de vergi rekortmeni olmuş okullar, yurtlar yaptırmış kadınların her zaman yanında olmuş bir kadınım siz kimsiniz, ben bunlara pabuç bırakır mıyım! Anneciğimin yaşadıklarını yıllarca anlattım. Hiç utanmadım. Annemin nasıl dayaklar yediğini anlattım ama yine de babacığıma kıyamazdım. Ben bile dün o adama dedim ki sen benim babam olsaydın seni asla affetmezdim. Hadi dönün de kendinize bakın."

SPONSOR SÖZLEŞMESİNİ İPTAL ETTİ

Sosyal medyada da programın yayından kaldırılması için kampanya başlatıldı. Artan tepkiler karşısında programın sponsoru olan firma anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

Firma yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Sonuç olarak siz müşterilerimizin tavsiyeleri doğrultusunda adı geçen programda hiçbir sorumluluğumuz olmamasına rağmen sponsorluğumuzu iptal ettiğimizi siz değerli müşterilerimize saygı ile duyururuz.

CHP'Lİ NAZLIAKA İLE SEDA SAYAN POLEMİĞİ

Sosyal medyada gündeme oturan Sayan’a toplumun çok çeşitli kesimlerinden özellikle de kadın dayanışma platformlarından eleştiri gelmişti.

CHP milletvekili Aylin Nazlıaka da Sayan’ı eleştiren isimlerden biriydi. Nazlıaka eleştirilerini resmiyete dökerek programı RTÜK'e şikayet etmişti. Ancak bu adım sonrası Nazlıaka ve Sayan arasında sert bir polemik başladı.

"ÇOK KORKTUM"

Seda Sayan’ın kendisini telefonla aradığını belirten Nazlıaka, Twitter hesabından aralarında geçen tartışmayı şöyle anlattı:

"2 eşini öldüren adamı programına çıkartıp cinayetleri normalleştiren Seda Sayan'a yönelik protestomuz işe yaradı. Firma sponsorluğu bıraktı. Seda Sayan'ı çok etkilemiş olmalıyız ki bugün 5 kez beni aramış.Uygun olduğumda "herhalde program için özür dileyecek" düşüncesiyle aradım. O da ne?Sayın vekilim,düşünce olarak size uzak değilim diye başlayan tel görüşmemiz S.Sayın'ın bağırarak dava açacağını söylemesiyle bitti. Birazdan yayına girecek programında da benden bahsedeceğini söyledi. Mecburen izledim! Aney, bana pabuç bırakmayacakmış.Çok korktum:))"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Aylin Nazlıaka Seda Sayan Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (48)

urfalı galip:

HEMEN KOŞAR EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİYE AĞLAR SIRF PROGRAMI KALDIRILMASIN DİYE. SEDACIM BİLMEDİĞİN BİR ŞEY VAR, HER ÇIKIŞIN BİR İ, NİŞİN VARDIR. BENCE ÇEKİL ZORLAMA. ANAMLA YAŞITSIN GÖZÜN TOPRAĞA BAKIYOR GİT NAMAZA FALAN BAŞLA !

54
0
yanıtYanıtla
haksızlıga hayır:

sen kimsin kadın seni tanımıyoruzzzz

47
2
yanıtYanıtla
MadMan:

Asıl sen kimsin be, bıktık seni görmekten. . Adamı deşifre etmişmiş . . Sana mı kaldı deşifre etmek? Bu memleketin emniyeti, polisi ne güne duruyor. . . Ne diye çıkarıp adamın reklamını yapıyorsun. . Reyting için her numarayı yaparım demiyor da. . . Onu yapmışmış, bunu yapmışmış adam olsan onları gizli yapar programında reklamını yapmazsın. . . O program yayından kalkmazsa Show TV izlemiyecem. .

43
0
yanıtYanıtla
Elli Liralıklar Alkış tutar Böyle:

Açın facebookta twitter da bakın oradaki alkış tutanlar paraya ihtiyacı olan ve günlük 40-50 TL alarak alkış tutan kişilerdir. Kendini sevilen kişi sanıyor bu kadıncık da. . .

40
2
yanıtYanıtla
biii git:

Görüntü kirliliği belgesel izlemek daha mantıklı. . . .

35
1
yanıtYanıtla
AK TROL:

üzülme seda rte gibi mağduru oynadın. sana akkoyunlar ve haram medyası sahip çıkar.

23
12
yanıtYanıtla
HAN:

senin gibileri ancak türk aile yapisini bozar seni ve songül karli gibi sanatcilari ekranda görmek istemiyoruz

31
0
yanıtYanıtla
ismail efkan:

ekranlardan uzak bi hayat sürdürmen dileyiğle. . .

28
1
yanıtYanıtla
King:

Amin

yanıt0
yanıt0
ALİ:

Senin kadar gereksiz boş çakma bilgisiz birisi varmı acaba?

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title