Haberler

Seda Akgül'den Kendisine "Kaşar" Diyen Nihat Doğan'a Cevap Geldi

Güncelleme:

Nihat Doğan'ın konuk olduğu programda "Kaşar" yakıştırması yaptığı Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhatabına bakın" ifadesini kullandı.

Seda Akgül, Hakan Ural birlikte sunduğu programda Nihat Doğan için "Nihat benim kocam olsa boğarım" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

NİHAT DOĞAN "KAŞAR" YAKIŞTIRMASI YAPTI

Nihat Doğan da dün katıldığı canlı yayında Seda Akgül'e "Kendisini tanımam hakkını helal etsin. Ben 'kaşarlarla evlenmem' desem doğru olur mu?" şeklinde yanıt vermişti.

SEDA AKGÜL'DEN CEVAP GELDİ

Sosyal medyada büyük tepki çeken bu sözlere Seda Akgül de sosyal medya hesabından cevap verdi. Konuyla ilgili hemcinslerinden ve duyarlı erkeklerden destek isteyen Akgül, "Bugün eğer haber olmasaydı paylaşmayacaktım. Artık kadına sözlü, mesleki şiddete son deme zamanı! Konuşana bakın, konuştuğuna bakın, muhatabına bakın... 20 yıllık TRT kökenli sunucuyum..Bu konuda özellikle duyarlı hemcinslerimden ve kıymetli erkeklerimizden destek bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Seda Akgül'ün o paylaşımı;

Seda Akgül'den Kendisine 'Kaşar' Diyen Nihat Doğan'a Cevap Geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Doğan Hakan Ural Seda Akgül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (123)

ALPER Ç:

YANLIŞ MI SÖYLEMİŞ NİHAT, BENCE DOĞRU SÖYLEMİŞ

16
22
yanıtYanıtla
cc:

yahu sen Alper Ç. insan olamıyorsan insan taklidi yap.

yanıt4
yanıt7
aaaaa:

nihat seda sayanla çıktın reklam yaptın ya la ya nihat biraz herif ol la biraz adam ol la)))

27
7
yanıtYanıtla
muzo:

ister seversiniz ister sevmezsiniz Nihat Doğan bu ülkenin bir değeridir.

8
25
yanıtYanıtla
nido:

evet. . . hemde çok ortak yanı olan vatandaşımız var. . . koçum benım. . yürü beya. . .

yanıt2
yanıt5
Bu Adam Kim bilen var mı ?:

nihat doğan herhangi bir yerde sahne almıyor ! son zamanlarda çıkan bir albümü yok ! oyuncu değil ! komedyen değil ! sunucu değil ! manken değil ! sanatçı hiç değil ! zanaatkar değil ! bu adam kim bilen var mı :)

25
4
yanıtYanıtla
bora:

şarlatan

yanıt2
yanıt2
matau:

Hokkabaz yandaş

yanıt2
yanıt2
CapadociA:

şarlatan

yanıt1
yanıt2
BU ADAM KİM BİLEN VAR:

Boş işlerden sorumlu genel müdür. . . . . .

yanıt0
yanıt2
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title