Haberler

Seda Akgül, Bacak Fotoğrafıyla Adından Söz Ettirmeyi Başardı!

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından paylaştığı bacak pozuyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Bir süredir Tayland'ın incisi Phuket'te bulunan ve geride bıraktığımız günlerde yeni bir kitap hazırlığında olduğunu müjdeleyen sunucu Seda Akgül, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Seda Akgül, Bacak Fotoğrafıyla Adından Söz Ettirmeyi Başardı!

"TEYZEYE BAK"

Seda Akgül sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarıyla olduğu kadar gündeme getirdiği ilginç paylaşımlarla da dikkat çeken bir isim. Bir süredir Phuket'te yaşamaya başlayan Seda Akgül, bu defa bacaklarını çekerek Instagram'dan paylaştı. Seda Akgül o fotoğrafını, "Teyzeye bak!!! Şu yaşta şort giymiş , bi de ne okuyo!!!! Ben de teyzeye çok kızdım. Kaç okul okumuşsun, insan bacak resmi koyar mı dedim. O da , hoşuma gitti koydum, sizin oralarda okumuşlar ansiklopedi resmi mi koyuyor dedi. Sonra da İster Ekim'i bekle... Hava serinleyince uzun giyerim, istersen de profilime girme dedi.. Küstük" notuyla paylaştı.

Seda Akgül, Bacak Fotoğrafıyla Adından Söz Ettirmeyi Başardı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Seda Akgül Instagram Phuket Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (53)

Abaza:

İyiymiş

32
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Sen de utanma arlanma yok mu kadın

21
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Adamlar karadeliğin fotoğrafını çekiyor uzay da. Bizim uğraştığımız deliklere bak. . .

18
1
yanıtYanıtla
İTFAİYECİ:

ACELE ETMEYİN YANAN BAYANLAR. ÖBÜR TARAF ZATEN YANGIN YERİ SİZİN GİBİLER İÇİN!

8
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

azmış

6
9
yanıtYanıtla
kemalist:

biz aydın ve ilerici kesimin böyle şeylere ihtiyacı var gurur duyuyoruz seda akgül

4
11
yanıtYanıtla
suriyeli:

evet kesinlike öyle türk kadını fikri hür vicdanı hür bir bireydir her zaman arkaladındayız

yanıt2
yanıt4
yusuf:

bedava versen genede yemem

9
5
yanıtYanıtla
nuri alço:

ne anlarsın sen keko

yanıt4
yanıt3
önemsiz:

Yeryüzünün en itici kadını. iriti oluyorum bu kadını gördüğüm zaman

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title