Haberler

Seçim Sonuçları Bizi Mutlu Etmedi"

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 24 Haziran seçim sonuçlarının kendilerini mutlu etmediğini söyledi.

CHP İzmir İl Başkanlığı Danışma Kurulu, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde toplandı.

Yücel, açılışta yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da çok farklı dinamikleri olan bir seçim yaşadıklarını, İYİ Parti ve HDP'ye oy geçişlerinin yaşandığın ifade etti.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Yücel, "Önce örgütümüze karşı dürüst olacağız, sonra seçmenimize karşı dürüst olacağız, halkımıza karşı dürüst olacağız ama her şeyden önce kendimize karşı dürüst olacağız. 24 Haziran seçim sonuçları bizi mutlu etmedi." dedi.

Yücel, seçim süreci boyunca performanslarından dolayı Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce'yi ise kutladı.

Partisinde yaşanan olağanüstü kurultay tartışmalarına ilişkin Yücel, şunları kaydetti:

"Buradan birileri lehine bir başarı öyküsü ya da birileri lehine bir başarısızlık öyküsü çıkartmak doğru değil. Seçimlerden kısa bir süre sonra olağanüstü kurultay için imza toplayan arkadaşlarımız oldu. Olabilir, bu demokratik haklarıydı, tüzük gereği haklarıdır. Biz bunun gerek zamanlama olarak gerek de kullanılan yöntem ve üslup olarak doğru olmadığını ifade ettik. O süreç yaşandı geçti gitti. İmza toplayan da veren de vermeyen de bizim kardeşimizdir. Bizim partilimizdir. Bizim hiçbir arkadaşımızı küstürmek ya da dışlamak gibi bir lüksümüz yok. Bu tür eğilimlere her zaman karşı çıktım, her zaman da çıkarım. Eğer biz Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı meşaleyi taşıdığımızı iddia ediyorsak, bir davaya inanıyorsak birbirimizi kucaklayıp kenetlenmek zorundayız."

Yücel'in konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP'li milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Deniz Yücel İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title