Haberler

Seçim Öncesi Alınacak Güvenlik Tedbirleri Görüşüldü

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde, seçim yasakları, alınacak tedbirler ve güvenlik önlemleri görüşüldü.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde, seçim yasakları, alınacak tedbirler ve güvenlik önlemleri görüşüldü.

Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Özel İdare Toplantı salonunda, Vali Yusuf Odabaş başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Belediye Başkan V. Nesimuttin Selçuk, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Vali Yardımcısı Ali Gökay, Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, Demirözü Kaymakamı, Zihni Yıldızhan, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. İsmail Ferhat ÖZBAŞ, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Seçim Kurulu İl Başkanı Hasan Demirtaş, Merkez ilçe Seçim Kurulu Başkanı Rafet Akan, Aydıntepe Seçim Kurulu Başkanı Kadri Aslan, Demirözü Seçim Kurulu Başkanı İsmail Deniz ile Emniyet ve Jandarma temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Yüksek Seçim Kurulunun talimatları doğrultusunda seçim öncesi ve seçim günü gerek siyasi partilerin gerekse milletvekili adaylarının uyması gereken seçim yasakları hakkında ve Seçim günü vatandaşların oylarını sorunsuz bir şekilde kullanabilmeleri için güvenlik güçlerinin alması gereken güvenlik önlemleri hakkında bilgi verildi.

7 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde vatandaşlarımızın huzurlu ve sorunsuz bir seçim geçirebilmeleri için gerekli önlemlerin alındığını belirten Vali Yusuf Odabaş, yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diledi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Odabaş Aydıntepe Demirözü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title