Haberler

Seçim Çalışmalarına Doğru

MHP milletvekili adayları Cahit Öztok, Dr.

MHP milletvekili adayları Cahit Öztok, Dr. Demet Çardak ve Hamit Yılmaz, MHP'li kadınların Yüreğir'de gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Milletvekili adaylarından Cahit Öztok'un seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, Yüreğir ilçesinde düzenlenen toplantıda tamamını kadınların oluşturduğu partililer de hazır bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Öztok, yaşanan ekonomik sorunların en çok kadınları etkilediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Partimiz programında kadınlarımıza yönelik önemli çalışmalar var. Kadınlarımız, geri ödemesiz kredi kartı olan Hilalkart projemiz ile ekonomik özgürlüklerine kavuşacak. Evlerde yanan ateşin ve boş tencerelerin en büyük mağdurlarının kadınlar olduğunu biliyoruz. Bu mağduriyetleri gidermek partimizin görevidir. "

AK Parti Hükümeti'nin Adana ile ilgili uyguladığı politikaların yanlış olduğunu ve bu yanlışlıkların kenti birçok alanda olumsuz etkilediğini iddia eden Öztok, 12 Haziran seçimlerinde MHP olarak Adanalı kadınların oylarına talip olduklarını bildirdi.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title