Haberler

Seçer: "Yeni dönemde çok daha güzel hizmetlere imza atacağız"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'in en uzak ilçesi Anamur'a yaptığı inceleme gezisinde, her ilçeye kent merkezi gözüyle bakacaklarını belirterek, yeni dönemde çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin'in en uzak ilçesi Anamur'a yaptığı inceleme gezisinde, her ilçeye kent merkezi gözüyle bakacaklarını belirterek, yeni dönemde çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını kaydetti.

Anamur'da düzenlenen Akdeniz Katı Atık Birliği Meclis Toplantısı'na katılan Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi birimlerinde de bir takım inceleme ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak MESKİ Genel Müdürlüğü Anamur Şube Müdürlüğü'ne geçen Seçer, teknik binada yaptığı incelemelerin ardından birim amirleri ve personeller ile bir toplantı gerçekleştirdi. Anamur'un en önemli sorunlarından içme suyu yetersizliği ile ilgili bütün sıkıntıları ortadan kaldıracak projenin hazır olduğu kaydeden Seçer, Anamurluların sabırsızlıkla beklediği projenin inşaatına da yakın zamanda başlanacağı müjdesini verdi. MESKİ birim amiri ve personellerden, ilçede yaşanan genel ve idari problemler hakkında da bilgiler alan Seçer, bu problemlerin ortadan kaldırılması için gerekenlerin mutlaka yapılacağını belirtti.Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Anamur Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek teknik birimlerde görevli personellerle selamlaşan Seçer, burada düzenlediği toplantıda da Şube Müdürü Mehmet Ünal Erdal'dan brifing aldı. Özellikle MESKİ ve Büyükşehir Belediye Şube Müdürlüğü'nü bir arada toparlayacak kompleks bir yerleşke ihtiyacına karşılık yapılabileceklerinin görüşüldüğü toplantıda, vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet götürebilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarının altını çizen Seçer, çok kısa zamanda Mersin kent merkezinde gözlemlenecek hizmet ve projelerin, kentin tamamında da hissedileceğini ifade etti. Kent merkezi ile ilçeleri hizmet noktasında birbirinden ayırmayacaklarını vurgulayan Seçer, Büyükşehir Belediyesi olarak bütün şehre eşit hizmet götüreceklerini ifade etti. Özellikle ilçelerde ilk olarak sorunları ve şikayetleri ortadan kaldıracak hizmet ve projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Seçer, Mersin'de ve tüm ilçelerinde her şeyin çok güzel olması için canla, başla çalışacaklarını ifade etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vahap Seçer Mersin Anamur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title