Haberler

Şebnem Ferah, Harbiye Açıkhava Konserinde

Güncelleme:

Her yıl merakla beklenen Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava Konseri, bu yıl Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşiyor.

BEKLENEN HARBİYE AÇIKHAVA KONSERİ VODAFONE FREEZONE SPONSORLUĞUNDA!

VODAFONE FREEZONE ŞEBNEM FERAH HARBİYE AÇIKHAVA KONSERİNDE GENÇLER ÖZGÜRCE EĞLENECEK

Her yıl merakla beklenen Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava Konseri, bu yıl Vodafone FreeZone sponsorluğunda gerçekleşiyor. 29 Eylül'deki Vodafone FreeZone Okula Dönüş Festivali'nin ardından, Vodafone FreeZone Şebnem Ferah konseri, 4 Ekim Cuma akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. Vodafone FreeZone'un Facebook ve Twitter sayfalarını takip eden FreeZone'lular özel konser davetiyesi kazanma fırsatı yakalayacak.

2 Ekim 2013, İstanbul – Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone sponsorluğunda rock müziğin güçlü kadın seslerinden Şebnem Ferah, yeni albümü "Od"un tanıtım konserini 4 Ekim akşamı verecek. FreeZone'lu gençler, Vodafone FreeZone Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava Konseri'ne davetiye kazanma fırsatı yakalayacak.

Okula dönüş etkinliklerinin ilk ayağını 29 Eylül günü Maçka Küçükçiftlik Park'ta 15 bin gencin katıldığı festival ile gerçekleştiren Vodafone FreeZone, gençleri müzik ile buluşturmaya devam ediyor. Şebnem Ferah, 4 Ekim Cuma akşamı, klasikleşmiş Harbiye Konseri için Vodafone FreeZone sponsorluğunda Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde bir müzik ziyafeti sunacak. Ferah 3,5 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü "Od"dan şarkılar seslendirecek ve İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Vodafone FreeZone'un Facebook ve Twitter hesaplarını takip eden gençler, yüzlerce konser bileti kazanma şansı yakalayacak. Vodafone FreeZone Şebnem Ferah Konseri'nin biletleri ayrıca Biletix'te de satışta

Vodafone FreeZone Müzik ile yüzbinlerce gence ulaştı!

25 yaş ve altındaki gençlere özgürlük alanları yaratan Vodafone FreeZone'un müzik yolculuğu, Mayıs 2011'de Şebnem Ferah'ın yazıp bestelediği "Özgürce Yaşa" şarkısıyla başladı. Geçtiğimiz Mayıs ayında Vodafone FreeZone konserler serisinde Antalya, Bursa, Ankara ve Trabzon'da sahne alan Şebnem Ferah, FreeZone'un yeni şarkısı "Özgürlüğün Elinde" için Teoman ile düet yaptı. Mayıs ayında 7 ilde gerçekleşen Vodafone FreeZone konserleri, 100 bin gence ulaştı. 50 bin Vodafone FreeZone'lu, özel davetiyeleriyle konserleri ücretsiz izledi.

29 Eylül'de Maçka Küçükçiftlik Park'ta düzenlenen Vodafone FreeZone Okula Dönüş Festivali'nde 15 bin genç, hayranı olduğu sanatçılarla buluştu ve özgürce eğlendi. Tüm güne yayılan bir festival havasında gerçekleşen etkinlikte Vodafone FreeZone'lular Teoman, Athena, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Mabel Matiz gibi ünlü sanatçıları bir arada dinleme ve yüzyüze tanışma fırsatı yakaladı.

Fatih Uysal: "Yazın kapanışını iki coşkulu konserle yapıyoruz"

Vodafone FreeZone'la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi:

"Yazın kapanışını Vodafone FreeZone'lular için coşkulu iki konserle yapmayı hedefledik. Vodafone FreeZone Okula Dönüş Konserleri'nde, 15 bin genci Teoman, Athena, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, Mabel Matiz, TNK gibi ünlü sanatçılarla buluşturarak coşkuyla kutladık. Freezone'lu gençleri müzik ile buluşturmaya 4 Ekim'de gerçekleşecek Vodafone Freezone Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava Konseri ile devam edeceğiz. Ardından tüm Türkiye'ye yayılan Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması ile liseli gençlere ulaşıyor olacağız.. Bu vesileyle tüm gençleri FreeZone'un özgür dünyasına bekliyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title