Haberler

Şebnem'den Nedim'e

Nedim Saban'ın 'Şebnem Özinal Sahnede Soyundukça, Kaliteli İzleyici Kaçtı' Sözleri Genç Oyuncuyu Kızdırdı.

NEDİM SABAN'IN 'ŞEBNEM ÖZİNAL SAHNEDE SOYUNDUKÇA, KALİTELİ İZLEYİCİ KAÇTI' SÖZLERİ GENÇ OYUNCUYU KIZDIRDI.

Nedim Saban'ın 'Şebnem Özinal sahnede soyundukça, kaliteli izleyici kaçtı' sözleri genç oyuncuyu kızdırdı. Özinal, Saban'ı reklam yapmakla suçladı: Onun hastalıklı ruhu tedavi olmalı!.

Oyuncu Şebnem Özinal, kendisi için 'Tiyatroda soyunması yüzünden kaliteli seyirci tiyatrodan uzaklaştı' diyen Nedim Saban'a cevap verdi.

Başarılı değil ki!

Ortada Nedim Saban'la ilgili hiçbir konunun olmadığını ve Saban'ın neden saldırıya geçtiğine bir türlü anlam veremediğini söyleyen Özinal; 'Benim ekmeğimle oynadı' dedi. Saban'ın Ali Poyrazoğlu'na mesajlar atıp, kendisini tiyatroda oynatmamasını istediğini söyleyen Özinal şöyle devam etti: 'Bunu niye yapıyor bilmiyorum. Bence onun hastalıklı ruhunun tedavi olması lazım...' Nedim Saban'ı tiyatrosu kapandığı için reklam yapmakla suçlayan Özinal şunları da anlattı: 'Ben onu tiyatrocu olarak kaale almıyorum. Hayatı boyunca başarılı olamadı. Kendisi benimle ilgili açıklama yapacak son kişidir. Tiyatro adına da konuşamaz. Önce kendisi başarılı olsun sonra konuşsun!' Polemik geçtiğimiz günlerde Şebnem Özinal'ın Gencay Gürün'ün Tiyatro İstanbul'u iyi yönetmediğini söylemesiyle başlamıştı. Özinal'ın ardından Nedim Saban, Gencay Gürün'ün yanında yer alıp, Özinal'a dair sert eleştiriler yöneltmişti.

Onu ayakta alkışlarlar!

Şebnem Özinal'ın yeni patronu Ali Poyrazoğlu ise Nedim Saban'ın saldırısıyla ilgili olarak, yersiz ve gereksiz tanımlamasında bulundu. Nedim Saban'ın açıklamalarını deli saçması ve masal olarak gördüğünü belirten Poyrazoğlu ise şöyle konuştu: 'Nedim niye böyle bir çıkış yaptı, anlamadım. Onun yaptığı hariçten gazel okumak. Şebnem yeni oyuncu değil ki! Ben onunla daha önce de çalıştım. Şebnem 17 yıllık, seyircinin ayakta alkışladığı bir isim. Ben Şebnem'le çalışmaktan çok memnunum. Biz sanatçılar seyirciye dostluk önerirken, buna yakışmayan şeyler yapmamak lazım.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title