Haberler

Şebnem Açıklaması

DYP'nin Halkın Partisi Olduğu ve Her Kesimi Kucakladığı Vurgulandı.

DYP'NİN HALKIN PARTİSİ OLDUĞU VE HER KESİMİ KUCAKLADIĞI VURGULANDI.

Şebnem Schaeffer'ın DYP'ye üye olması, "Bir manken partiye üye olamaz mı?' sözleriyle değerlendirildi.

İstanbul İl Başkanı Faik İçmeli, manken Şebnem Schaeffer'ın DYP'ye üye olmasını, "Bir manken partiye üye olamaz mı?' sözleriyle değerlendirdi.

Schaeffer'ın katılımı parti içinde yankı uyandırırken İstanbul İl Başkanı İçmeli, ocak ve şubat ayında DYP'ye İstanbul'da 5 bin yeni üye kaydedildiğini, bunlarla ilgili de alınan karar doğrultusunda 3 Mart'ta bir katılım töreni gerçekleştirdiklerini anımsattı. Schaeffer'ın partiye katılması konusunda bilgi veren İçmeli, "Şebnem hanım, Şişli ilçemizde bir gün önceden üye oluyor. Diyor ki, 'Kapkaç ve sokaktaki asayiş problemlerini Sayın Ağar çözer.' Dolayısıyla gelip Parti'ye üye oluyor ' diye konuştu.

Schaeffer'ın üyeliğinin partiyi olumsuz etkilemeyeceğini ve bir merkez partisi olduklarını vurgulayan içmeli, "Herkesi kucaklayan bir parti DYP. Burada ayrım söz konusu dahi olamaz. Hanımefendi karar vermiş, partimizin ilkelerini kabullenmiş, gelmiş üye olmuş. Siyasi partilere kimlerin üye olamayacağı yasayla belirli. Yani kimseye bir engelleme olmaz. Bir bayan, bir manken partiye üye olamaz mı?' dedi.

İçmeli, DYP'ye katılımların devam edeceğini, yasal engeli olmayan herkese kapılarının açık olduğunu kaydederek Schaeffer'ın ismi anons edildiğinde "iyi alkış' aldığına dikkat çekti.

İçmeli, "Şebnem Hanım'ın katılması, sanki böyle bir hakkı yokmuş gibi, partiye üye olma hakkı yokmuş gibi bazıları istismar ediyor. Hoş da değil açıkçası' derken, DYP'nin halkın partisi olduğunu ve her kesimi kucakladığını vurguladı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title