Haberler

Sdü'den "Isparta'ya Adanmış Hayatlar 3" Belgeseli

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Isparta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (ITBMYO) Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı tarafından hazırlanan "Isparta'ya adanmış hayatlar" belgeselinin 3'üncü bölümü 11 Ekim Perşembe günü gösterime...

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Isparta Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (ITBMYO) Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı tarafından hazırlanan "Isparta'ya adanmış hayatlar" belgeselinin 3'üncü bölümü 11 Ekim Perşembe günü gösterime sunulacak.

ITBMYO Radyo ve Televizyon Programcılığı Öğretim Görevlisi Zafer Çağlar, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversitenin bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza attığını söyledi.

"Isparta'ya adanmış hayatlar" belgeselinin de bu doğrultuda hazırlanmış bir proje olduğunu ifade eden Çağlar, amaçlarının Isparta'daki örnek kişileri, bir vefa örneği olarak, sağlıklarında hem günümüz insanına hem de gelecekteki kuşaklara tanıtmak olduğunu kaydetti.

Projenin ilk iki bölümünün gösteriminin geçen yıllarda gerçekleştirdiklerini anlatan Çağlar, 3'üncü bölümde ise Ispartalıların yakından tanıdığı IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ve Modülmer AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Köse'nin hayatının 20'şer dakikalık bölümler halinde belgeselleştirdikleri dile getirdi.

Projenin sorumluluğunun kendisiyle Yrd. Doç. Dr. Nedret Çağlar ve Öğretim Görevlisi Şair Aksöz'ün üstlendiğini belirten Çağlar, yapımı yaklaşık 3.5 ay süren projede 6 öğrencinin çalıştığını bildirdi.

Belgeselin radyo televizyon bölümü öğrencilerinin okul bitirme çalışması olarak gerçekleştirdikleri bir proje olduğunu ifade eden Zafer Çağlar, "Bu çalışmayı her yıl yine 2 veya 3 şahsiyeti konu edinecek şekilde sürdürmeyi planlıyoruz. Teknik imkanlarımız elverdiği ölçüde önümüzdeki yıllarda en az 50 kişinin belgeselini yapıp, geleceğe kalıcı kayıtlar bırakmak düşüncesindeyiz" dedi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ISPARTA

Kaynak: AA / Yerel

Isparta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title