Haberler

Sdt 2 Oyunla 3 Farklı Sahnede Perde Açacak

Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 2 oyunla 3 farklı sahnede izleyiciyle buluşacak.

Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 2 oyunla 3 farklı sahnede izleyiciyle buluşacak.

Hem Sivas'ta hem de Anadolu'nun çeşitli sahnelerinde perde açmaya devam eden SDT, bu hafta 2 farklı oyunla Elazığ, Malatya ve Sivas'ta sahne alacak.

SDT tarafından sahnelenen "Kendime Kıyamam" adlı oyun, 5-6 Aralık'ta Elazığ'da, 7-8 Aralık'ta ise Malatya'da sahnelenecek.

Tiyatro seyircisi tarafından beğenilen ve seyredenleri gülmeye doyuran, Alman yazar Curth Flatow'un kaleme aldığı, Hale Kuntay'ın Türkçeye çevirdiği "Kendime Kıyamam" adlı oyunda, zamanın popüler konularından "mutlu evlilik", ironik ve komik yönleriyle anlatılıyor.

Oyun, nikah memuru Wolfgang Jaeger'in, boşandıktan sonra oğlu Ulrich'le düzenli ve planlı bir bekar hayatı sürdürmesini ve oğlunu, bir kadına bağlı olmadan yetiştirmesini konu alıyor. Selçuk Sazak'ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Volkan Gündüz, Can Atak, Filiz Demiralp, Kardelen Göktaş, Canan Koyuncu, Serkan Yanar, Burak Fındıkcı, İnanç Keteci, Elif Ayça Aksu ve İsmail Tütüncü rol alıyor.

Sivas'ta "Kargo" adlı oyun sahnelenecek

STD, Sivas Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde ise "Kargo" isimli oyunu sahneleyecek.

Tess Berry-Hart'ın yazdığı, Filiz Alpgezmen'in yönettiği, müziğini Artun Hoinic'in yaptığı oyunda Ozan Kalkan, Selçuk Veysel Zurnazanlı, İnanç Keteci ve Özge Tepe rol alıyor.

Oyunda, yersiz yurtsuz kalmış, evlerinden ayrılmak zorunda bırakılmış bir grup gencin, fırtınanın ortasında güçlükle ilerleyen eski bir konteyner gemisinin içindeki hikayeleri anlatılıyor.

"Kargo" adlı oyun 6-7 Aralık saat 19.30'da, 8 Aralık Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30'da Sivaslı tiyatroseverlerle buluşacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title