Haberler

"Her Seçmenin Oyuna Talibim"

Güncelleme:

Almanya'da genel seçimler yaklaşırken, milletvekili adayları da seçmenlere ulaşabilmek için harıl harıl çalışıyor. Sosyal Demokrat Parti (SPD) Duisburg milletveli adayı Mahmut Özdemir de seçim kampanyasına hiz veren adaylardan birisi olarak göze çarpıyor.

Duisburg'un ünlü mekanı Park Restorant & Deluxe'da dün Türk habercilerle bir araya gelen milletvekili adayı Mahmut Özdemir, Duisburglu seçmenlerin sorunlarına dair parti politikalarını anlattı. Duisburg'un Homberg semtinde 1987 yılında doğan ve hukuk fakültesi mevzunu olan Mahmut Özdemir, "14 yaşından beri SPD'deyim ve gençlik kollarından başlayarak, partinin farklı kollarında görevler üstlendim. Artık partimi ve Duisburglu seçmenleri, Berlin'de temsil etme zamanı geldi" dedi. "Bölgemdeki her seçmenin oyuna talibim" diyen Özdemir, "Partimiz özellikle eğitimde şans eşitliğine oldukca önem veriyor, seçilmem halinde ben de bunun takipçisi olacağım. Ayrım yapmadan seçmenlerin haklarını korumaya gayret edeceğim ve Türkiye'den gelen göçmenler için partimizin çifte vatandaşlık sözü var, bunun için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu. Duisburg'ta mahalle mahalle dolaşarak seçmene ulaşmaya çalışan genç siyasetci, Türk kökenli seçmenleri sandığa gitmeye davet etti.

TE(SS) - Duisburg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Mahmut Özdemir Almanya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title