Haberler

Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video

Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video Günümüz oyun türleri arasında çok önemli bir yere sahip olan korku türünün bünyesine yeni oyunlar katılmaya devam ediyor.

Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video

Günümüz oyun türleri arasında çok önemli bir yere sahip olan korku türünün bünyesine yeni oyunlar katılmaya devam ediyor. Bunlardan bir diğeri de FPS Korku Oyunu Scorn olacak. Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video resmi ağızlardan açıklandı.

scorn-cikis-tarihi-ve-yeni-video Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video

Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video

Kickstarter projesi olarak başlayan ve yeterli desteği gördükten sonra da piyasaya sürülmeye hazırlanan Scorn çıkış tarihi belli oldu. Scorn atmosfer olarak müthiş bir gerilime sahip. Ebb Software tarafından geliştirilen yapım için birde video yayımlandı. Silahlı bir oynanışın yanı sıra bulmaca çözüp yeni mekanları keşfedeceğimiz oyunda arayüz ekranı bulunmuyor.  Bunların dışında yapımcılar tarafından resmi olarak bir açıklama geldi. Bu açıklama da yapımcılar oyuna herhangi bir DLC yada genişleme paketi gelmeyeceğini söylediler.

Scorn Ekran Görüntüleri

Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video

Scorn yetenek sistemine de sahip. Yani oyunda bir yetenek sistemimiz olacak ve karakterimizi geliştirebileceğiz. Yeni mekanlar keşfedip, düşmanlarımız ile sahip olduğumuz silahla mücadele edeceğiz.

Scorn iki bölümden oluşacak ve Scorn ilk bölümü için çıkış tarihi belli oldu. Bilgilendirme ekranı olmayacak olan oyunda tamamen serbest olacağız ve her şeyi biz keşfedeceğiz. Scorn ilk bölümünün ismi Scorn DAESIN olacak. Scorn çıkış tarihi ilk bölüm ile birlikte ikinci bölüm içinde verilecektir. Şuan için sadece Scorn çıkış tarihi yıl olarak söylendi ancak yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Şimdilik oyun hakkında var olan bütün bilgiler bu kadar.

Scorn çıkış tarihi ise 2017 yılı olarak kesinleşmiş durumda. Ancak yapımcılar tam bir gün tarih vermediler. Resmi olarak yayımlanan ilk fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

Scorn İlk Fragman

Scorn Çıkış Tarihi ve Yeni Video

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title