Haberler

Schuster: Defansif Güvenliğimizde Zafiyetimiz Vardı

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda deplasmanda Manisaspor'u 3-2 yenen Beşiktaş'ın teknik direktörü Bernd Schuster, ''Defansif güvenliğimizde zafiyetimiz vardı. Ancak futbolcularımız kazanmak için tüm gayreti gösterdi'' dedi.

Schuster, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, Manisaspor maçının gruptaki şanslarını devam ettirmek için önemli olduğunu belirterek, ''Maça iyi başladığımızı söyleyebilirim. Topla güzel şeyler yaptığımız, oyunu domine ettiğimiz anlar vardı. Defansif güvenliğimizde zafiyetimiz vardı. Ancak futbolcularımız kazanmak için tüm gayreti gösterdi. Bunun sonucunda önemli bir 3 puan aldık'' dedi.

Sivok'un 5 aydır oynamadığını ve bu sezon ilk resmi maçına çıktığını hatırlatan Schuster, ''Bugün ofansif bir kadroyla çıktık. Çünkü buraya kazanmaya geldik. Ofansif bir kadroyla çıktığınızda defansta da hata yapma riskiniz oluyor. Biz beklediğimiz hatalardan daha fazlasını yaptık. Ofansif açıdan oynadığımız için kazanmak önemliydi. Bunu da başardık'' diye konuştu.

Takıma yerli transfer yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine Schuster, şunları kaydetti:

''Olabilir. Bunu zaman gösterecektir. Ancak ilk devrenin sonu itibariyle şanslı olduğumuzu söyleyebilirim. Devre arasında Fernandes, Almeida ve Simao gibi futbolcuları kadroya katmak kolay değildir. Biz bunun şansına eriştik, bu bizi mutlu ediyor. Şu anda planlamalarımız devam ediyor. İzlediğimiz oyuncular var, gerekli transferleri sezon sonunda gerçekleştirebiliriz.'''

Schuster, takımın ikinci devrede zengin bir kadrosunun bulunacağını belirterek, ''İlk yarıda kulübemizde gerekli değişikliği yapacak, oyunun şeklini değiştirecek isimler bulunmuyordu. Bugün Almeida'nın yerine Bobo, Guti'nin yerine de Ernst girdi. Bunlar önemli değişiklikler. Ernst'i yedek kulübesinde görme şansım var. İlk devrede değişiklikler nedeniyle Ernst'i ilk 11'de göremeyecek durumum oluyordu. Takıma dönecek Ferrari, Nihat, Necip gibi isimler var'' diye konuştu.

Siyah beyazlı ekibin ilk golünü atan Sivok da yaptığı açıklamada, bu akşam kolay kazanmadıklarını belirterek, iki kolay gol yediklerini ancak gerekli mücadeleyi gösterdiklerini ve karşılaşmadan galip ayrıldıklarını söyledi.

Medyadan ve taraftarlardan biraz daha sabır beklediklerini ifade eden Sivok, ''Real Madrid gibi takımlarda bile yapılan transferlerin ardından belli bir zaman geçmesi gerekiyor. Biz de yapılan transferlerin ardından ofansif bir oyun oynuyoruz. İşimiz kolay değil savunmada. Herkesten sabır ve beklentileri biraz düşürmesini bekliyoruz. Zamanla her şey oturacak'' dedi.

Beşiktaş'ın 2. golünü kaydeden Nobre ise yenik duruma düştükleri müsabakada golleri zor bulmalarına rağmen karşılaşmadan 3 puan çıkardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Takımın tam performansını sahaya yansıtamadığını ifade eden Nobre, 2-3 maç sonra tam performansla sahada olacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title