Haberler

Scarione'nin Yeni Takımı Maccabi Tel Aviv

İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımı, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Oscar Scarione'yi kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz ay Gürcü teknik adam Şota Arveladze'yi takımın başına getiren Maccabi Tel Aviv, 31 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu ile anlaştığını internet sitesinden duyurdu. İsrail ekibi, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Scarione'yi bedelsiz olarak renklerine bağladı. Futbolcunun alacağı ücret ve sözleşme süresi ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.

Arjantinli futbolcu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Maccabi Tel Aviv'de oynayacağım için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla buluşmak ve ekibin başarısı için çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Yeniden Şota yönetiminde olacağım için de çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Daha önce Kasımpaşa'nın başında olan ve Scarione ile çalışan Gürcü teknik adam Arveladze de harika bir futbolcu aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Umarım Scarione yeteneklerini ve kalitesini gösterebilir." değerlendirmesinde bulundu.

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla 28 Süper Lig maçında 11 gol atma başarısı gösteren Oscar Scarione, Türkiye'de 3 sezon boyunca 95 maça çıkıp, 40 kez fileleri havalandırdı.

Kaynak: AA / Spor

Maccabi Tel Aviv Şota Arveladze Kasımpaşa İsrail Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title