Haberler

Scanıa, Krone ve Meıller'ın Karadeniz Şovu

Nakliye ve İnşaat Sektörünün En Önemli Araç Markalarından Olan Scania, Krone ve Meiller, Ordu ve Samsun'da Düzenlenen Toplantıyla Tanıtıldı.

Nakliye ve inşaat sektörünün en önemli araç markalarından olan Scania, Krone ve Meiller, Ordu ve Samsun'da düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Ordu Balıktaşı Otel ve Samsun Büyük Otel'de yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda, R ve 4 serisi Scania kamyon ve çekiciler, ithal treyler pazarı lideri Krone'nin Megaliner treyleri ve 2007 yılında Türkiye pazarına giren Avrupa'nın damper ürünleri konusunda uzman kuruluşu Meiller marka damper kullanıcılara tanıtıldı. Araçları detaylı bir şekilde inceleme şansı bulan davetliler, Doğuş Otomotiv'in Scania, Krone ve Meiller Markaları Genel Müdürü Tolga Senyücel ile bu markaların Karadeniz Yetkili Satıcısı

Erçal Otomotiv'in Koordinatörü Burhan Erçal'dan son yeniliklerle ilgili detaylı bilgiler aldı.

Doğuş Otomotiv yetkilileri, düzenlenen Road Show aktivitelerindeki amaçlarının distribütörlüğünü yürüttükleri Scania, Krone ve Meiller markalarını müşterilerine daha yakından tanıtmak olduğunu söyledi. Tolga Senyücel, "Karadeniz Bölgesi'nde satış ve servis ağı bakımından çok güçlüyüz. Ülkemizin diğer bölgelerinde de tanıtım turlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Türkiye pazarında 2003 yılından bu yana Scania markasında ithal pazar lideri olduklarını dile getiren Senyücel, "Bu sene ilk 6 ayda da yine ithal pazarda yüzde 28'lik pazar payıyla lideriz. Toplam pazarda ise 11 marka arasında yüzde 9 ile dördüncü sıradayız ve ilk 6 ayda bin 20 adet satış gerçekleştirdik. Krone markasında 2 yıldır ithal pazar lideriyiz, aynı zamanda 2 yıldır Türkiye'de toplam pazar üçüncüsüyüz. İlk 6 ayda 398 adet Krone treyler satışıyla toplam pazarda yüzde 16, ithal pazarda da yüzde

44 pazar payına ulaştık. Bu sene ilk 6 ayda ağır vasıta pazarı yüzde 35 daraldı. Biz ise Scania markasıyla geçen seneye göre satışımızı yüzde 3 arttırdık. Yani yüzde 38 büyüdük. Krone markasında da yüzde 15 civarında pazar daralmasına rağmen yüzde 17 satışımızı arttırdık" diye konuştu.

2007 Şubat ayında temsilciliğini aldıkları Avrupa'nın en büyük damper markası Meiller ile de 30 adet satış gerçekleştirdiklerini kaydeden Senyücel, bu sene sonunda ağır vasıta pazarındaki satış rakamını 26 bin adet seviyelerinde öngördüklerini, geçen yıl bu rakamın 33 bin olduğunu ifade etti. Senyücel, Erçal Otomotiv'in bütün markalarını Karadeniz Bölgesi'nde en iyi şekilde temsil ettiğini sözlerine eklerken, 2001'den itibaren müşterilerine sunduğu hizmetlerden dolayı tebrik etti.

(AG-SA-CC-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title