Haberler

Sayitoğlu: FIFA'dan Bize Ulaşan Bir Yazı Yok

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, FIFA'nın Ersen Martin'in Recreativo Huelva Kulübü'nün Oyuncusu Olduğuna Karar Verdiği Yönünde Kendilerine Ulaşan Bir Yazı Olmadığını Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, FIFA'nın Ersen Martin'in Recreativo Huelva Kulübü'nün oyuncusu olduğuna karar verdiği yönünde kendilerine ulaşan bir yazı olmadığını söyledi.

Sayitoğlu, ulusal basında yer alan ''FIFA'nın Ersen Martin'in İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Recreativo Huelva'nın oyuncusu olduğu ve bu futbolcunun 21 Eylül'e kadar yeni kulübünde olmasını istediği'' yönündeki haberi değerlendirdi.

Haberin doğruluğunu ispatlayacak bir kararın kendilerine gönderilmediğini belirten Sayitoğlu, ''FIFA tarafından yazılmış ve bize ulaşan böyle bir yazı yok'' dedi.

Sayitoğlu, böyle bir karar karşısında Trabzonspor'un tavrını, ancak böyle bir karar kendilerine ulaşırsa yorumlayabileceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title