Haberler

Sayın Bakanımızın Yunanistan'ı Ziyareti, 30-31 Mayıs 2021

Güncelleme:

Sayın Bakanımız, Batı Trakya'daki soydaşlarımızla buluşmak ve ikili ilişkilerimizi ele almak üzere 30-31 Mayıs 2021 tarihlerinde Yunanistan'a bir ziyaret gerçekleştiriyor.

Sayın Bakanımız, Batı Trakya'daki soydaşlarımızla buluşmak ve ikili ilişkilerimizi ele almak üzere 30-31 Mayıs 2021 tarihlerinde Yunanistan'a bir ziyaret gerçekleştiriyor.

Sayın Bakanımız, Batı Trakya'da ilk olarak Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Müftüsü Ahmet Mete'yle görüştü. Sayın Bakanımız, Müftülerimizin çalışmalarının, Türk Azınlığın birlik ve beraberliğinin korunması ve güçlendirilmesine büyük katkı sağladığını belirtti.

Bilahare, Sayın Bakanımız Batı Trakya'daki iki Türk Azınlık lisesinden biri olan Celal Bayar Lisesi'ni ziyaret etti. Sayın Bakanımız, soydaş çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim görmelerinin ve her yaşta ana dillerinde eğitim almalarının önemli olduğunu ve bu sorunların çözümü için soydaşlarımıza desteğimizin süreceğini ifade etti.

Sonrasında Sayın Bakanımız, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyeleri ile biraraya geldi. Sayın Bakanımız, haklarını arama mücadelelerinde her daim ve kararlılıkla Türk Azınlığın yanında olduğumuzu vurguladı ve güçlü desteğimizin altını bir kez daha çizdi.

Aynı günün devamında, Sayın Bakanımız Türk Azınlığının hakları için son nefesine kadar mücadele etmiş dava adamı merhum Sadık Ahmet'in Gümülcine'deki kabrini ziyaret etti ve Sadık Ahmet'in davasına sahip çıkan tüm soydaşlarımıza selamlarımızı iletti.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Batı Trakya Yunanistan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title