Haberler

Saya Grup'tan Covid-19 ile mücadeleye 5 milyon lira

İlaç, savunma, madencilik alanlarında faaliyet gösteren Saya Grup, Covid-19 ile mücadeleye 5 milyon lira ve acil destek paketleri ve antiseptik ile desteklediğini açıkladı.

İlaç, savunma, madencilik alanlarında faaliyet gösteren Saya Grup, Covid-19 ile mücadeleye 5 milyon lira ve acil destek paketleri ve antiseptik ile desteklediğini açıkladı.

Saya Grup'tan yapılan açıklamada, bu süreçte grup bünyesindeki tüm çalışanların haklarının korunacağı, hiçbir şekilde ücret indirimine de gidilmeyeceği vurgulandı.

Bünyesinde, ilaç üreticisi Pharmactive, gayrimenkul şirketi Folkart, Volt Elektrik Motorları, Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup'tan yapılan açıklamada, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına 2 milyon lira ile destek verileceği, sağlık alanında çalışan sivil toplum örgütleri, dernekler ile şirket çalışanlarının, temel sağlık ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3 milyon lira kaynak ayırıldığı belirtildi.

"Saya Grup, bu arada salgının başladığı günden bu yana, Folkart'ın öncülüğünde, kamu kurumları aracılığıyla 7.500 adet gıda paketi dağıttı" denilen açıklamada, şu bilgiler verildi:

"T.C Sağlık Bakanlığı'nın özveriyle yürüttüğü mücadelede, tamamen olası ihtiyaçlar için; Saya Grup ayrıca Pharmactive vasıtasıyla, sağlık çalışanlarına 1,500 adet acil destek paketi gönderildi, ek olarak 1,500 adet daha acil destek paketi, ilgili noktalara gönderilmek üzere hazırlanıyor.

"Pharmactive sağlık çalışanlarına, yine ücretsiz ulaştırılmayı hedefleyerek; fabrikasında 55 bin adet 1 litrelik, 100 bin adet 60 mililitrelik el antiseptiği üretimi için başvurdu, gerekli planlamayı yaptı."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Koronavirüs Madencilik Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title