Haberler

Say-der'den İha'ya Teşekkür Belgesi

Samsun Yazarlar Eğitim ve Kültür Derneği (Say-der) Tarafından İhlas Haber Ajansı (İha) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e Kültür, Sanat ve Edebiyat Hayatına Katkılarından Dolayı Teşekkür Belgesi Verildi.

Samsun Yazarlar Eğitim ve Kültür Derneği (SAY-DER) tarafından İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e kültür, sanat ve edebiyat hayatına katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

Yerel Gündem 21 Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törende teşekkür belgesini İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e takdim eden SAY-DER Başkanı Ahmet Seven, "İHA Samsun Bölge Müdürü Ergen'e Türk dil, eğitim, kültür, edebiyat, sanat hayatına katkıları, demokrasi ve sivil toplum bilincinin yaşatılıp yaygınlaştırılması hususunda göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Türkiye'de başta gençlik olmak üzere kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması gerektiğine dikkat çeken İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ise, "Türkiye'nin geleceğine damgasını vuracak, her idari kademede çeşitli görevleri üstlenecek çocuklarımızın ve gençlerimizin kitapla dost olmasını ve çok kitap okumasını diliyorum" diye konuştu.

(AG-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title