Haberler

    Savunma Kısmındaki Gayretimizle Kazandık"

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Anadolu Efes'i 67-64 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, mücadeleyi savunma gayretiyle kazandıklarını söyledi.

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sarıca, çok zor bir müsabakayı geride bıraktıklarını aktararak, "Savunma kısmındaki gayretimizle kazandık. Hücumda iyi günümüzde olsak daha farklı bitebilirdi. İlk yarıda kararları doğru vermedik. Hücumla ilgili konuşacağız. Forma sokmamız gereken, sakatlıktan dönememiş oyuncularımız var. Arka arkaya kazanmaya devam ediyoruz. Bu mücadeleden dolayı takımımı kutluyorum." diye konuştu.

    Sarıca, taraftarların galibiyete etki ettiğini söyleyerek, "Dolu tribünler önünde oyuncular daha çabuk havaya giriyor. Bu sezon salon ilk kez doldu. Taraftarımız olduğunda daha güçlüyüz. Bundan sonra da diğer maçlarda bu takıma hak ettikleri desteği vermeleri gerekiyor." ifadelerini kullandı.

    Beşiktaş Sompo Japan'ın oyuncusu Ryan Boatright da "İki takım da iyi savunma yaptı. Kaçırdığımız atışlar var ama savunmayı iyi yaptık. Mücadele ettik ve kazandık." değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title