Haberler

Savcılık, Sıla'ya Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Ahmet Kural'ın 5 Yıl Hapsini Talep Etti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan kavgaya yönelik olarak yürütülen soruşturmada savcılık, Kural hakkında 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Basit yaralama' suçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis talep etti.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan kavgaya yönelik olarak yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, oyuncu Ahmet Kural hakkında 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Basit yaralama' suçlarından iddianame düzenledi. İddianamede Ahmet Kural için 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis talep edildi.

DARP, CEBİR VE PSİKOLOJİK ŞİDDET GEREKÇESİYLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Sıla Gençoğlu geçtiğimiz geçtiğimiz ay avukatı ile adliyeye gelerek beraberlik yaşadığı oyuncu Ahmet Kural tarafından darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ın ifadesi alınmıştı. Kural ifadesinde yaşanan darp olayını doğrulayarak birbirlerini hırpaladıklarını ileri sürmüştü. Dosya Uzlaştırma bürosuna gönderilmiş fakat taraflar uzlaşmayı reddetmişti.

AHMET KURAL'IN 5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Dosya yeniden İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'na geri gönderilmişti. Savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcı, oyuncu Ahmet Kural hakkında "hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis talep edildi. Kural önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Kural Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

Adana:

Şu sıla neymiş öyle devlet meselesi halıne dondu olay Bi dayak yedı habeelerınden bıktık

43
7
yanıtYanıtla
Togi:

Bir haberde morluklar orijinal değil diyorsunuz. Diğer bir başlıkta 5 yıla kadar hapis talebi var diyorsunuz

43
0
yanıtYanıtla
analizci:

Ortalık karışacak vaziyet alın gardaşlar

yanıt6
yanıt0
Adalettt!:

Yok olmadı assaydınız. Abartmayın yahu milyonlarca kişi sevgilisiyle kavga ediyor sinirine yenik düşüyor. ünlü olunca sırf hukuk iyi çalışıyor diye göstermek için cezalar ağırlaştırılıyor. halbuki sevgilisine şiddet uygulayan birçok ünsüz var ceza da almayan. Bu yazdığımdan kadına şiddeti desteklediğimi düşünen asalaklar çıkacaktır. söylemek istediğim farklı birşey, şiddetin her türlüsüne karşıyım

30
12
yanıtYanıtla
xxx:

Bre asalak kardeşm. sevgilinle vaya herhangi birisiyle tartışabilirsin fakat asla hakaret veya şiddet içeren temasta bulunamazsın bu yasal bir suçtur ve cezasıda en ağır olmalıdır. bir çok ünsüz var demişin keşke onlarda hakkını arasa. keşke toplumumuz özellikle kadınlarımız kızlarımız hakkını aramak konusunda daha bilinçli olsalar. bak ortada insan görünümlü ayılar kalıyomu. . . . !!!

yanıt13
yanıt1
ferhat:

bence ahmet kural hakli sen kalk adamla beraber oldum de yüzüne sonra boyle olsun ama maalesef kanun kadınlardan yana. . .

33
5
yanıtYanıtla
Mert:

Ayrılsın madem dövemez!!!!

yanıt11
yanıt10
HARUN:

kabak tadı verdi

34
2
yanıtYanıtla
umıt:

her kadına bu kadar adeletlı olsa keske mahkemeler medya onunde olanlara guzel mahkeme ama elın garıbanı olsa adamı atmayı bırak bırde madalya takarlar

32
1
yanıtYanıtla
trabzon:

az önce morluklar gerçek değil dendi şimdi şimdi adama hapis cezası mı vereceniz sıla ya verın asıl

23
5
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title