Haberler

Savcı Genç'in Oğluna Çarpan Kamyonet Sürücüsü Tutuklandı

Trabzon'da Dün Adliye Lojmanları Önünde Yoldan Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan Trabzon Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç'in 6 Yaşındaki Oğlu Doğukan Genç'e Çarparak Ölümüne Neden Olan Kamyonet Sürücüsü Tutuklandı.

Trabzon'da dün Adliye Lojmanları önünde yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan Trabzon Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç'in 6 yaşındaki oğlu Doğukan Genç'e çarparak ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü tutuklandı.

Dün saat 16.30 sıralarında meydana gelen kazada, ablasıyla birlikte servis aracından indikten sonra yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Doğukan Genç, bu sırada Celal H. yönetimindeki 61 EK 676 plakalı kamyonetin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Olay sonrası polis tarfından gözaltına alınan sürücü Celal H. bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme tarafından "Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu 1 kişinin ölümüne sebebiyet vermek" suçundan tutuklanan Celal H.’nin ifadesinde "O an çocuğu görmedim. Bir ses duydum. Yerde bir çocuk yatıyordu. Alıp hastaneye götürdüm. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

(BK-MU-ÖS-Y)

24.08.2007 16:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title