Haberler
Güncelleme:

"Savaşa hayır" diyen Yeşim Salkım, kendisine cevap veren astsubaya sert çıktı

Yeşim Salkım, güvenli bölge harekatı çalışmaları devam ederken "Sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim." diyerek tweet attı. Bu paylaşımıyla tepki çeken Salkım, bölgede olan bir astsubay ile tartıştı ve engelledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (181)

BOZUNTU:

akp iktidarının suriye politikasını hep yanlış buldum halada öyle buluyorum ama , Bunlar da Sanatçı bozuntusu ,

153
52
yanıtYanıtla
Turk:

Doğru diyorsun adamların yanlış politikaları bizi bu hale getirdi. Uğraşıp duruyoruz

yanıt38
yanıt59
AYTALAM:

Bozuntu aynen adın gibisin.

yanıt29
yanıt31
CHP İŞ BAŞINDA:

tabii tabii AKAP''nin politikası orada bulunan abd rusya israil ingiliz almanya ve diğer batılı avrupalı ülkelerin politikası MİİSS gibi MİİİSSS binlerce TIR DOLUSU Silahı ben verdim haaaaaaa

yanıt48
yanıt19
aytalama cevap:

bir bozuntu varsa oda sen ve senin gibilerdir ,

yanıt36
yanıt85
SAMET CAN:

adama bak yak türkiyenin suriye politikasını yanlış buluyormuş. arkadaş siz gözlerinizi kapayıpmı yürüyorsunuz kulaklarınızı kapayıpmı duyuyorsunız. adamlar onbin km den gelmişler binlerce tır silahı bu örgütlere vermişler. bunlar ne için veriliyor hiçmi aklınıza gelmiyor neden bizim sınırımıza bunlar koridor oluşturdu hiçmi düşünemiyorsunuz. bizim politikamız yanlışta abd nin ingilterenin ve diğer yabancılarınmı politikası doğru vallaha pes diyorum size pes.

yanıt0
yanıt0
murat/Ingiltere:

Allah yolunuzu acik eylesin Emre Astsubay''im. Allah yar ve yardimciniz olsun. . . . . .

78
2
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

amin inşAllah

yanıt16
yanıt1
tüpçü fikret:

bence yeşim hanım ın sözleri biraz carpıtılmış gibi hiç hoş değil. 2 taraf için de

8
59
yanıtYanıtla
bayrampaşa:

fikret bey tüplerde gaz kaçagı var galiba sizde baş dönmesi yaratmış kimin ne olduğu gayet açık siz görmek istemiyosanız. .

yanıt0
yanıt0
OBJEKTİF:

Hadi lan ordan; yalaka seni

yanıt0
yanıt0
KIZILTUGAY:

Hemen sorayım biz orada kiminle savaşacağız ruslarlamı suriye ordusuylamı yoksa yıllardır abd tarafından kollanan ve silahlandırılan sdg''ylemi bi anlatın sayın yorumcular buyrun!

11
44
yanıtYanıtla
sergen:

Orada tetikçilerle, taşeronlarla savaşıcaz, resmi olarak amerika karşımıza çıkamaz, ozaman bu belkide 3 dünya savaşı başlangıcı olabilir, bunlar nabız yoklama adımlarıdır. komşuda yangın varsa bu yangın yarın bize sıçrayacaktır, biz oraya suriyelilerden önce kendi geleceğimiz için giriyoruz

yanıt58
yanıt8
Lanet olası federaller:

be adam herşeyi geçtim sınırlarımız güvenliği söz konusu hiç mi aklına gelmiyor

yanıt11
yanıt1
Yani:

''KIZILTUGAY'' Biz orada ABD taşeronlarıyla savaşacağız. Gerçek hedef bizim savaşmamıız. Sınırlarımızı korumak zorunda bırakılmamız. Büyük orta doğu projesi tıkır tıkır çalışıyor.

yanıt0
yanıt0
VATANSEVER:

Bu ülkenin ekmeğini yiyeceksin suyunu içeceksin sonrada sofrasına bıçak sokacaksın haram zehir olsun sana yediğin yemek içtiğin su

52
3
yanıtYanıtla
allahın laneti bölücülerin üzerine olsun:

AMİN.

yanıt21
yanıt1
Gül:

Amin!!!

yanıt22
yanıt1
ibrahim:

MEHMETÇİK; FIRAT IN DOĞUSUNA TEMİZLİK İÇİN GİREREK ASLINDA; EREN BÜLBÜLÜN, FETHİ SEKİNİN VE TÜM DİĞER VATAN EVLATLARININ İNTİKAMINI ALACAK. #TÜRKMİLLETİORDUSUNUNYANINDA..

41
5
yanıtYanıtla
SONUNA KADAR SAVAŞA HAYIR:

İnsanlar düşüncelerini söylemekte özgürdürler ama ne yazık ki bizim ülkemizde değil. Kimse düşüncesini söyleyemiyor söylediği gibi hemen birileri tarafından kötü eleştiriler yağmuruna tutuluyor... BENDE SONUNA KADAR SAVAŞA HAYIR diyorum. Var mı bundan ötesi...

15
31
yanıtYanıtla
ülkesini seven vatandaş:

savaşa herkes karşı. angut ! savaşılan yer senin ülkene toprağına, insanlarına yıllardır zarar veren kişileri yok etmek için kardeşlerimiz uğraş veriyor. laf olsun diye konuşon?

yanıt17
yanıt6
doğrucu dayı:

savaşa hayır tabi. :) biz savaş seven bir millet değiliz taa ki biz dokunana kadar sonrası malum. gerekirse dünyanın şah damarını keseriz. .

yanıt12
yanıt2
dünyadan bihaber malların dikakatine:

sevgili koyun kardeşlerim ve hödük yurttaşlarım: savaşa karşı çıkmak yasal ve demokratik bir haktır , lütfen haklarınızı biliniz ve güzel memleketimizi ahıra çevirmeyiniz.

14
30
yanıtYanıtla
Gerçekler:

Kendini ne güzel de tarif etmişsin.

yanıt13
yanıt8
tsk:

beyin var mı sen de acaba yanıbaşımızda bir terör devleti kuruluyor sen bunun farkındamısın diyeceğim ama hiç sanmıyorum korkma seni de gelip evinden usulce almasını biliriz

yanıt11
yanıt5
ÜÜ:

Memnun olduk ismini lakabını soyunu sopunu yazmışsın. Ayrıca bu bir savaş değil operasyon ve bizim vatanımızın milletimizin topraklarımızın bekası için yapılıyor ama vatansız ne olduğu belirsiz senin gibi yukarıda saydığı sıfatlara haiz insanlar bunu anlayamaz. Sen kendini zorlama olmayan beyninle asıl vatan evlatları bunu düşünür.

yanıt1
yanıt0
PKK TERÖR ÖRGÜTÜ FİTNECİDİR YOK EDİLSİN:

YEŞİM SALKIM İSİMLİ ŞAHSA HADİS-İ ŞERİFLE YANIT VERECEĞİM:''VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR

40
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Hadsiz yeşim salkım. Savaşı kim ister. ama zaten savaş var haberin yok. bizimki yurt müdafası senin aklında gönlünde yetmez.

36
5
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

SAVAŞ TABİKİ ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY BUNDA TÜM İNSANLAR HEMFİKİR AMAA SÖZ KONUSU VATAN BAYRAK ÜLKEMİZ SINIRMIZDA TERÖRİSTLERİN CİRİT ATMASINA GÖZ YUMUCAK DEĞİLİZ SINIRLARIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİMİZ TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜMÜZ İÇİNDE SAVAŞMAK SINIRLARIMIZI TEMİZLEMEK ZORUNDAYIZ.

38
3
yanıtYanıtla
Biz:

Cesur yürek dogruyu söyleyinc hemen bel altı vurmaya başlarlar kim n derse desin türkiye cumhuriyetinin savaşa bu kadar hevesli olası çok manidar size suriyede yeni geldim diyen albayımiz kaç para maşla oraya gimiş başka bir ülkenin töprak larrında savaştım kim için ne icin iyi bir şey yaptıgını düşünüyorsa gelmeseymiş

8
30
yanıtYanıtla
ibrahim:

BARIŞ PINARI HAREKATINAKATİLAN ASKERİMİZİN YANINDAYIM. DEVLETİMİZE VE CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM. KANDİL, FIRATIN DOĞUSU VE G. DOĞUDAKİ PKK TERÖRİSTLERİNİN TAMAMININ İMHA EDİLECEĞİNE GÜVENCİMİZ TAMDIR. ÖYLEYSE NE DİYORUZ;#TÜRKMİLLETİORDUSUNUNYANINDA.

37
1
yanıtYanıtla
leyla:

o askerler savaşmasa sen evinde nasıl rahat uyuyacaksın kocakarı dua et ki bizi koruyon ordumuz var allaha çok şükür. . .

36
1
yanıtYanıtla
göz yummayın klavye teröristlerine:

TWİTTERDA SAVAŞAHAYIR ADIYLA GÜNDEM AÇILMIŞ VE BU GÜNDEM PKK(PYD-YPG) KATİL TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PROPAGANDASI YAPILIYOR EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NÜN SİBER SUÇLAR DAİRESİNİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM.

25
10
yanıtYanıtla
devlet işlerine burun sokulmaz:

madem savaşa hayır o zaman memleketimdeki 7 milyon suriyeliye de bakacaksın o zaman yeşim salkım, , kaç tanesinede baktında yardım ettin? öyle bilgisayardan ahkâm kesmekle ukalalık yapmakla olmuyor maalesef aslında sevdiğim sanatçılardan biri fakat bu sefer olmadı yanlışsın yeşim salkım

29
6
yanıtYanıtla
svg aptal kadın:

aptal kadın

26
3
yanıtYanıtla
küfürbaz:

Yeşim Salkım, O kişinin gerçekten asker olduğunu bilse saygı duyar böyle konuşmazdı. Bir yanlış anlaşılma olmuş. Normal.

5
24
yanıtYanıtla
tespit:

YEŞİM SALKIM YANİ KÖTÜ NİYETLİ DÖNEK BİR EYYAMCI.

yanıt5
yanıt0
Brütüs:

Klavye karşısında coşmak, atıp tutmak kolay Yeşim ha nımm. Aldın mı cevabını. Sana kapak olsun.

26
3
yanıtYanıtla
Emrah ŞAHİN:

Ülkeye katkısı bir sineğinkinden fazla olmayan sözüm ona sanatçı, hem teröre hem terörle yapılan savaşa hayır diyor? Gündem olmak için bu kadar çabalamalarını gerçekten hayretler içinde izliyorum. İnsanlar onları konuşmadığında gerçekten hiç oluyorlar, hiçmiş gibi hissediyorlar. Ama seçtikleri malzeme bu ülkenin hassas konularından, kimse sokak ağızlı bu insanları çekecek değil!

23
6
yanıtYanıtla
ÖĞRETMEN:

sokak değil lağım ağızlı kardeş bunlar ve bunun gibiler

yanıt3
yanıt1
HELAL OLSUN KARDEŞİM:

YEŞİM SALKIM!!!SİZE BİR HADİS-İ ŞERİF :KOMŞUSU AÇ OLAN BİZDEN DEĞİLDİR HELE BİR BAK YEŞİM SALKIM KOMŞULARIMIZ NE HALDEDİR HANGİ KOMŞU ÜLKEMİZ TOK VE RAHAT ALLAH POLİSİMİZE ASKERLERİMİZE VE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETSİN ZALİMLERE KARŞI BİZİ VE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİ KORUSUN DUAMIZ ALLAH C. C VE RESULUNUN S. A. V İSTEĞİDİR. . . LA GALİBE İLLALLAH

27
2
yanıtYanıtla
yeşim salkım hayasızdır!:

YEŞİM SALKIM FİTNE PEŞİNDEDİR BİR HADİS-İ ŞERİFLE YANIT VERECEM:'' FİTNEDEN SAKININ! SÖZ İLE ÇIKARILAN FİTNE, KILIÇ İLE ÇIKARILAN FİTNE GİBİDİR. ''

yanıt26
yanıt7
Izmirli:

Savaş a hayirsa git o teröristlerin içinde yaşa senide temizliyelim

27
2
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

bunu yazan tosun , savaş sevdalılarına kosun.

14
15
yanıtYanıtla
uysada kosun uymasada kosun:

helal la tosun

yanıt2
yanıt1
KIZILTUGAY:

SERGEN:96 yılında lice şırnak ve k. ırakta görev yaptım ve gazi oldum sen o zaman neredeydin ne yapıyordun?daha beni tanımadan penbe roman okumadan bahsediyorsun devletimin bana verdiği madalyayı şerefle taşıyorum yaptığım analiz hikaye değil gerçeğin ta kendisidir doğuda çok zayiat verdik neden hala terör bitmedi söylede bilelim neden biz kolumuzu ayağımızı feda ettik anlat yoldaş bilgilendir beni hadi!

25
4
yanıtYanıtla
SERGEN:

Dediğin doğruysa saygı duyarım ama savaşa hayır demekle olacak iş değil bu, orada 1000 yıllık pilanın bizi daha yakından ilgilendirecek adımları atılıyo, ondan sonra sırada biz olcaz zaten. bunlar uzun konular, neden bitti, neden bitmedi burdan açıklaması olmaz.

yanıt15
yanıt2
Adınızı Yazın:

yeşim hanımm konuştuklarına dikkat etmelisin konuştuğun kişi bizim vatanımızı bizi koruyan mehmetciklerimiz yaşamadan bilemezsin herşeyi toz pembe görüyorsun dünyadan haberin yok yat kalk askerlerimize dua et

25
3
yanıtYanıtla
....:

Sen sanatçı değil insan bozuntususun birileri sen rahat uyu diye canılarını feda ediyor , ülke batsa çıksa bunların umrunda olmaz hemen yurt dışına kaçarlar bizim insanımızda sanatçı diye zirveye çıkarır

25
2
yanıtYanıtla
hia:

kadının suratında nur yok çirkinliğe bak

22
5
yanıtYanıtla
yurttaş:

savaş isteyenler gidip savaşsın bence tartışmaya gerek yok.

8
18
yanıtYanıtla
ülkü:

sende yan gelip yatacaksın değil mi kaçan suriyeliler gibi seni gidi gidi :))

yanıt10
yanıt5
küfürbaz:

Sen onların tırnağı etmezsin Ysalkım

23
3
yanıtYanıtla
poyraz49:

Yeşim Salkımın kayıp edeceği bir şey yok, Toprağı da saksıda gördüğüne göre bu tavrı normal. . . .

24
1
yanıtYanıtla
Mehmetçik:

Savşa herkes karşı, ermeni terör örgütü pkk karakol basıp askerimizi şehit ettiğinde sesiniz çıkmaz, kimse pkk ya Allah belanızı versin Türkiye Cumhuriyetine niye silah sıkıyorsunuz, siz aklınızca Türkiye den toprak mı alacağınızı zannediyorsunuz bırakın silahınızı devletimize teslim olun demez, Türkiye bu itlere karşılık verdiğinde hepiniz barış güvercini kesiliyorsunuz, savaşa hayır naraları atıyorsunuz, derdiniz belli, allah sizinde birgün belanızı verecek.

21
4
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

ERMENİ VE YUNAN SOYUNDAN GELENLER BİZİ ANLAYAMAZ.

21
4
yanıtYanıtla
Türk oglu:

Sen ne soyundansin

yanıt3
yanıt10
t.c:

Bu ve bunun gibi sanatçıları neden adam yerine koyupta orada burada kendilerini birşey zannediyorlar.

23
0
yanıtYanıtla
terörsavar:

kahrolsun pkk

21
1
yanıtYanıtla
Kökü kurusun inşallah:

Beter olsunlar

yanıt11
yanıt0
Sorun:

SAVAŞ yani başımızda biz gitmeden onlar geliyor bu bir ikincisi neden bu lafı abd yada ıngiliz fransızlar işgal edip savaş çıkardığında denediniz sizin sevginizde samimiyetiniz de bu iste o zihniyettekilerle aynısınız menfaat için kendini satanlardan ne beklersin adı sanatçı modrn devrın vücut bulmuş beden işçileri bunlar ne ülke bilir ve vatan rahatları menfaatleri bozulmasın dertleri o.

21
1
yanıtYanıtla
z.e:

YEŞİM SANA BU KADAR KÖTÜ REKLAM YETER SANIRIM.

20
1
yanıtYanıtla
KARAMÜRSELLİ:

BATAKLIGI KURTMADAN NE KADAR SİNEK ÖLDÜRÜRSEN ÖLDÜR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU ŞAHADET ŞERBETİ İÇENLERE ALLAH YARVE YARDIMCINIZ OLSUN TÜM TÜRKİYE DUALARIYLA YANINIZDA ALLAHA HAMDÜ SENALAR OLSUN

19
2
yanıtYanıtla
şule:

Yeşim Salkım sakın askerimize laf etme. . Reklama ihtiyaçın varsa başka işlerle ugraş. . sana askerimizi laf ettirmeyiz. .

20
1
yanıtYanıtla
cobra:

ne sanatcısı bu kadın ne konuştuğunu bilmiyo cahil savaşa karşıymış çık taksim meydanına amerika katil diye bağır ne duruyon

21
0
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

Yeşim Salkım o astsubay arkadaşın astsubay olduğunu nereden bilsin. İkincisi savaşa hayır demiş başka birşey yok. Neden herkesi linç etmek istiyorsunuz?

6
14
yanıtYanıtla
z.e:

klavye delikanlısı demesi linç ettiriyor olabilirmi. ali bey

yanıt7
yanıt1
Ali Bildiren:

öyle dediği zaman bile bilmiyor astsubay olduğunu, sonradan söylüyorlar.

yanıt1
yanıt6
ASLI:

EKONOMİK GİDEŞAT KÖTÜ ÜST ÜSTDE ZAMLAR GELDİ DAHADA GELECEK Bİ ŞEYLER YAPMAZLARSA OY ORANLARI YÜZDE 20 NİN ÇOK ALTINA DÜŞEBİLİR. SAHTE KAHRAMANLIK SENORYOLARI İLE POPULER KALMAK İSTİYORLAR. PYD NİN ÇEKİLDİĞİ BAZI YERLERE GÖSTERMELİK GİRİCEKLER YANDAŞ BASINDA YERE GÖĞE SIĞDIRAMAYACAK BİZİM HALK YERMİ MALUM YÜZDE 50 NİN ÖNÜNE NE ATSAN YER.

7
13
yanıtYanıtla
ASLI:

ZATEN TRUMP DÜN BUNU DİYORDU SİZE GÖSTERDİĞİMİZ YERLERE GİRİN AMA FAZLA İLERLEMEYİN.

yanıt1
yanıt4
ASLI:

ZATEN TRUMP DÜN BUNU DİYORDU SİZE GÖSTERDİĞİMİZ YERLERE GİRİN AMA FAZLA İLERLEMEYİN.

yanıt3
yanıt4
Ogz:

Kardeş böyle tarafsız ve gerçekçi konuştuğun için helal olsun senın gibi adamlara ihtiyacımız vat

yanıt2
yanıt0
m.ali:

YEŞİM SALKIM SENİDE TANIDIK

16
4
yanıtYanıtla
turko:

akp li diplomatların vekillerin cocuklarıı askere gitsinnnnnn

12
8
yanıtYanıtla
Chp hdp iyi:

Onlar gitmesin mi bedelli yapanların çoğu chp li;)

yanıt8
yanıt1
Zekiye:

Sarayda yaşayanların çocukları da savaşa gitsin. Adalet yerini bulsun.

10
9
yanıtYanıtla
ATARİYE:

peki DOLMABAHÇE ile ÇANKAYA KÖŞKLERİN''de yaşayanların çocukları nerede onlar ne zaman savaşa gidecekler siz ilk önce bunlara dile getirin. . , , ,

yanıt4
yanıt5
malatyalı:

Teröristlere değil miş, savaşa hayır diyormuş. Kendini bilmez zavalı kadın Şerfli ordumuz Suriye ye masum insanları kadın yaşlı çoluk çocuk demeden ayak altına alan rejim ve teröristlere karşı savaşıyor. ABD binlerce tır uçak silah teröristlere vererek kime karşı kullanacaklar? tabiki Türkiye ye karşı kullanacaklar. tüm kadınlarımızı tenzi ederim, sen saçı gibi bilmeden savaşa karşıyım di, yerek kimin savaşı olduğunu bilmiyerk karşı çıkmakla olmuyor.

14
5
yanıtYanıtla
telepati:

ayrıca sen TÜRK askerine hadi lan ordan diyemezssiinn ağzından çıkanı kulağın duysun!!!!!!!!!!

16
3
yanıtYanıtla
hadi be:

rahatınız bozulacak diye savaşa hayır demi

18
1
yanıtYanıtla
poyraz49:

Bazıları için toprak sadece saksıda ki şekliyle anlam teşkil eder, bazıları da o toprağa canını kanını verir fark bu kadar açıkken tartışmanın hiç bir anlamı yoktur. .

18
1
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ OL BİRAZ..:

Eğer engelleme kısmı doğru ise kimin Klavye delikanlısı olduğu belli olmuş resmen istediğini söyleyeceksin ondan sonra korkaklar gibi kaçarmış gibi engelleyeceksin bakk senn delikanlıyada bakkk :))

16
3
yanıtYanıtla
gerçekçi:

ya allahını seven bu kadına insan diyemezsin iman yokki

15
3
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title