Haberler

Savaş mağduru çocuklar aslanlarla doyasıya eğlendi

Güncelleme:

Savaş mağduru çocuklar aslanlarla doyasıya eğlendi Suriye ve Irak'taki savaş mağduru çocuklar, sömestr tatilinde daha önce görmedikleri vahşi doğa hayvanlarını görerek doyasıya eğlendi.

Savaş mağduru çocuklar aslanlarla doyasıya eğlendi

ANKARA - Suriye ve Irak'taki savaş mağduru çocuklar, sömestr tatilinde daha önce görmedikleri vahşi doğa hayvanlarını görerek doyasıya eğlendi.

Ala Hayat Minik Masumlar Derneği, yaşanan savaşlarda yakınlarına bomba düşmesi sonucu vücudunda ve yüzlerinde yanıklar oluşan 400 çocuğun tedavisini sağlarken tedavileri Türkiye'de devam eden çocukları da sömestr tatilinde yalnız bırakmadı. Ankara İncek' teki AslanParour'da 15 savaş mağduru çocuğu moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla vahşi doğa hayvanlarıyla bir araya getirdi. Vahşi doğa hayvanlarını daha önce hiç görmemiş ve sevme imkanı bulamamış olan çocukların bazıları ilk defa görmüş olmanın heyecanıyla korkup yaklaşamazken, bazıları da minik aslanları yakından severek doyasıya eğlendi. Kimisi ağzında biberonuyla çevresindeki hayvanları tanımaya çalışırken, kimisi de hem karın tadını çıkardı hem de kafes dışından maymunları besledi.

Savaş Mağduru iki çocuğun annesi olan Halime Kutlu, çocukların daha önce hiç hayvanat bahçesine gitmediğini vahşi doğa hayvanlarını tanımadıkları ve gördükleri hayvanların ne olduğunu kendisine sorduklarını söyledi. Aynı zamanda çocukların bu etkinlikten oldukça keyif aldığını minik aslanlarla vakit geçirirken çok eğlendiklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Ankara Suriye Irak Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title