Haberler

Saü Vakıf Koleji'nde Rehberlik Çalışmaları

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin SAÜ Vakfı Özel Okulları'na desteği devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin SAÜ Vakfı Özel Okulları'na desteği devam ediyor.

SAÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi ve SAÜ Vakfı Özel Okulları Rehberlik koordinatörü Doç. Dr. Mustafa Koç, PDR Bölümü Araştırma görevlisi Tuba Seda Çolak ve Betül Düşünceli ile beraber SAÜ Vakfı Özel Okulları öğrencilerine yönelik başlattıkları rehberlik desteği ve çalışmaları birebir görüşmelerle sürüyor.

Her hafta SAÜ Vakfı Özel Okullarına gelen Koç, okulun rehberlik faaliyetleri çerçevesinde sınıf ve öğrenci bazında rehberlik çalışmalarını uyguluyor, İlköğretim ve Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören öğrencilerle birebir görüşerek gelişim dönemi özellikleri nedeniyle karşılaştıkları güçlükleri aşmalarında yardımcı olarak eğitim ve öğretime katkı sağlıyor. SAÜ Eğitim Fakültesi akademisyenleri tarafından SAÜ Vakıf Koleji öğrencileri ile yapılan bu çalışmalar öğrenci velileri ve okul idaresi tarafından son derece olumlu bulundu.

Vakıf Yönetim Kurulu Temsilcisi Prof Dr. Vahdettin Sevinç, rehberlik çalışmalarından memnunluk duyduğunu, uygulamaların aynı hızla süreceğini, SAÜ Eğitim Fakültesi PDR bölümünün rehberlik desteğinin eğitim-öğretime katkısının önemli olduğunu belirterek, SAÜ Eğitim Fakültesi akademisyenlerine teşekkür etti. Rehberlik çalışmaları sonrasında okul idarecileri ve PDR akademisyenleri beraber yenilen öğle yemeğinde durum değerlendirmesi yaptılar. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title